Informatie voor professionals in voedsel en groen

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over
Record nummer 78844
Titel Kwantitatieve informatie akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt ...
Auteur(s) IKC-Landbouw, Ede, Praktijkonderzoek voor de Akkerbouw en de Vollegrondsgroenteteelt, Lelystad, De Landbouwvoorlichting DLV, Wageningen
Jaren/afleveringen 1997/98-
Uitgever Lelystad : Proefstation voor de Akkerbouw en de Groenteteelt in de Vollegrond
Jaar van uitgave 1997-
Titel van reeks Publicatie / Praktijkonderzoek voor de Akkerbouw en de Vollegrondsgroenteteelt (No. 85-)
Titel van reeks PPO
Voortzetting van Kwantitatieve informatie voor de akkerbouw en groenteteelt in de vollegrond : bedrijfssynthese...
Annotatie(s) Omslagtitel: Kwantitatieve informatie... / Praktijkonderzoek voor de Akkerbouw en de Vollegrondsgroenteteelt  toon alle annotatie(s)
Rugtitel: Kwantitatieve informatie...
Vanaf 2001 op CD-ROM
Vanaf 2001 ook verschenen in de reeks: PPO
Ook o.d.t.: KWIN AGV ...
ISSN 1571-3059
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Trefwoorden (cab) veldgewassen / akkerbouw / groenten / groenteteelt / statistiek / bedrijfsvergelijking in de landbouw / nederland
Rubrieken Akkerbouw / Landbouw in Nederland
Publicatie type Tijdschrift
Taal Nederlands
Toelichting Dit boek is een hulpmiddel dat als naslagwerk gebruikt kan worden bij het opstellen van begrotingen en het doorrekenen van effecten van beleidsmaatregelen. Voor gebruik voor individuele bedrijven zullen de in KWIN gepresenteerde cijfers en normen vertaald moeten worden naar de individuele bedrijfssituatie. In de KWIN zijn alle saldoberekeningen aangepast aan het nieuwe Gemeenschappelijke Landbouwbeleid en aan nieuw verworven inzichten. Voor de biologische teelt is daarbij dankbaar gebruik gemaakt van de, in het kader van het onderzoeksproject BIOM, verzamelde registratiegegevens van praktijkbedrijven. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de diverse gewassen is gebaseerd op de toelatingssituatie zoals eind het jaar voor de uitgave bekend was.
Open Access No Open Access APC discount available. See overview of APC discounts.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.