Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Engels
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Floriade moet haar waarde nu gaan bewijzen \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Haveman, K. \ Barendse, R. \ Engels, A. \ Smits, P. \ 2012
Van 5 april tot 7 oktober kan iedereen de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in Venlo bezoeken. Naast het bezichtigen van de aangelegde parken, tuinen en inzendingen kunnen bezoekers genieten van dagelijks of wekelijks wisselende voorstellingen, ...
help
Waarom Nederlandse kwekers kiezen voor de IPM Essen \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Barendse, R. \ Haveman, K. \ Engels, A. \ 2012
In het Duitse Essen wordt van 24 tot en met 27 januari de Internationale Pflanzenmesse - of kort IPM -gehouden. Drie boomkwekers vertellen waarom zij kiezen voor een stand op deze beurs. Nergens lopen meer handelaren dan op de IPM.
help
De IPM hoeft zich niet meer te bewijzen \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Barendse, R. \ Engels, A. \ Haveman, K. \ 2012
Op de IPM in het Duitse Essen lieten veel kwekers en handelaren zien waar ze op dit moment goed in zijn. Dat bezoekers misschien moesten zoeken naar nieuwigheden mocht de pret niet drukken. Ook de handelsstemming was er niet minder om.
help
Plantarium 2011 in woord en beeld \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Barendse, R. \ Engels, A. \ Haveman, K. \ Hoffscholte, I. \ Mens, R. \ Mortier, W. du \ 2011
De 29e editie van Plantarium staat in het teken van kunst. Op de beurs zijn dit jaar dan ook veel stands en producten te vinden die inspelen op dit thema.
help
Plantarium 2010 : beursverslag \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Barendse, R. \ Engels, A. \ Haveman, K. \ Mens, R. \ Mortier, W. du \ Rooij, I. de \ 2010
De catwalk vormt dit jaar 2010 het hart van Plantarium, de boomkwekerijbeurs die in het teken staat van talent. Aandacht voor talentvolle producten die op de beurs een onderscheiding kregen of om een andere reden opvielen.
help
GrootGroen : de Groene Stad 2010 \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Haveman, K. \ Mens, R. \ Barendse, R. \ Engels, A. \ 2010
GrootGroenPlus 2010 heeft de bezoekers veel te bieden. Centraal staat het thema 'De Groene Stad'. Lees het beursverslag.
help
Plantarium 2010 : de X-factor van de boomkwekerij : talenten show \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Mens, R. \ Haveman, K. \ Barendse, R. \ Engels, A. \ Mortier, W. du \ 2010
Het thema van de 28e editie van Plantarium is 'Talent'. Wat is talent -populair gezegd de X-factor -van uw product, uw bedrijf of van uzelf? En hoe brengt u dit over op uw klanten? In deze special vindt u een aantal handvatten die u hierbij kunt gebr ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.