Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Gulik
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Ontsmetten met Easy Ice Clean ("Coldblast") : "Proof of principle" [Boek]
Ludeking, D. \ Hamelink, R. \ Gulik, M.W. van \ Diepenhorst, T. \ cop. 2012
In dit onderzoek is er gekeken naar de potentie en het proof of principle van de Cold Jet techniek van Easy Ice Clean in de tuinbouw. Met dit onderzoek is getracht te beantwoorden of de Cold Jet techniek potentie heeft als alternatieve ontsmettingste ...
help
Het Nieuwe Telen Tulp : naar energiezuinige teeltconcepten voor de broei van tulpen [Boek]
Gulik, T. van der \ Kok, M. \ Verberkt, H. \ 2011
Circa 650 bedrijven broeien jaarlijks ongeveer 1,5 miljard tulpen. Het gasverbruik hierbij is circa 30 miljoen m3. Voor de tuinbouw is het van groot belang om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verkleinen. In navolging van andere grote t ...
help
De productie van biologische bolbloemen op pot : Crocus, Hyacint, Muscari, Narcis, Tulp [Boek]
Weijden, G. v.d. \ Noort, W.C. \ Gulik, T. van der \ 1999
help
Pythium - aantasting : het gevolg van een verstoord biologisch evenwicht : eindverslag van het project "Bestrijding van Pythium spp. in de bloembollenteelt" [Boek]
Os, G.J. van \ Gulik, W.J.M. van \ Koster, A.T.J. \ 1995
help
De aanleg van biezenbegroeiingen : mogelijkheden voor her-introduktie van biezen in het Haringvliet - Hollandsch Diepgebied [Boek]
Clevering, O.A. \ Gulik, W.J.M. van \ 1990
NIOO onderzoek oevervegetatie
help
De keuze van betaalmiddel : het betaalgedrag van de Nederlandse gezinnen in 1987 [Boek]
Mot, E.S. \ Cramer, J.S. \ Gulik, E.M. van der \ 1989
help
De aanleg van helmbegroeiing op zeewerende duinen [Boek]
Putten, W.H. van der \ Gulik, W.J.M. van \ 1988
Onderzoek NIOO
help
Stimulering van begroeiing van nieuw opgehoogde zeewerende duinen [Boek]
Putten, W.H. van der \ Gulik, W.J.M. van \ 1985
Na de verzwaring van de duinregel langs de kust van Voorne in het kader van de Deltawet dient binnen korte tijd een effectieve begroeiing te worden verkregen. In het verleden werd echter met wisselend succes een stuifwerende helmbegroeiing aangebrach ...
help
De wichelroede [Boek]
Gulik, D. van \ 1917
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.