Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Klerk
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Een tuin in het water : over resultaat en toepassing van historisch-geografisch onderzoek op Walcheren \ Archeologie en landschap : bijdragen aan het gelijknamige symposium gehouden op 19 en 20 oktober 1987, ter gelegenheid van het afscheid van H.T. Waterbolk, van 1954 - 1987 hoogleraar in de Prehistorie en Germaanse archeologie aan de Rijksuniversiteit Groningen = Archaeology and landscape : contributions to the symposium in honour of H.T. Waterbolk Professor of archaeology at the University of ... [Hoofdstuk uit boek]
Klerk, A.P. de \ 1988
help
Landschap en macht : enkele gedachten over het Walcherse landschap \ Zeeuws tijdschrift [Artikel]
Klerk, A.P. de \ 1988
help
De betekenis van zestig jaar NWC [Natuurwetenschappelijke Commissie van de Natuurbeschermingsraad] en tien jaar Werkgroep Landschapstypologie voor de zorg voor het Nederlandse cultuurlandschap \ Historisch geografisch tijdschrift [Artikel]
Haartsen, A.J. \ Klerk, A.P. de \ 1988
help
Rust bij in vitro geproduceerde leliebolletjes \ Vakwerk [Artikel]
Klerk, G.J.M. de \ Aguettaz, P. \ Paffen, A.M.G. \ Linden, P.C.G. van der \ 1988
help
Stadsvernieuwing in de jaren negentig \ Bouw : vakblad voor het bouwmanagement [Artikel]
Klerk, L.A. de \ 1988
Stadsvernieuwing is niet louter een aanpak van woongebieden, het gaat om de gehele infrastructuur van een stad. Het bouwen voor de buurt gaat plaatsmaken voor een bredere aanpak
help
Het Centraal Onderzoeklaboratorium voor de Weefselkweek van Tuinbouwgewassen (COWT) \ Prophyta : vakblad voor teeltmateriaal voor land- en tuinbouw [Artikel]
Klerk, G.J. de \ 1988
help
De betekenis van de waterhuishouding voor de regeneratie van schrale natte graslanden [Studentenverslag]
Klerk, W.C.M. de \ 1988
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.