Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Oosterhout
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Landgoederen en buitenplaatsen. Dl 2: De toekomst van landgoederen en buitenplaatsen: het herstel van de parken \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Hees, T. van \ Oosterhout, P. van \ 1983
help
Fiscale aftrekbaarheid van onderhoud : voor- en nadelen \ Bouw : vakblad voor het bouwmanagement [Artikel]
Oosterhout, A.A. van \ 1983
help
Zaltbommel : een specialiteiten-veiling met oog voor de toekomst \ Groenten en fruit [Artikel]
Oosterhout, G. van \ 1983
Over de dynamiek en aanpassingsdrang van de zachtfruitveiling in het rivierengebied en hoe de veilingaccomodatie met behulp van EG-subsidie werd aangepast aan de eisen met betrekking tot de afzet
help
Hoe harder het waait, hoe warmer het water \ Groenten en fruit [Artikel]
Oosterhout, G. van \ 1983
Het principe en de werking van een molen die windenergie rechtstreeks omzet in warmte met toepassing bij een witlofteler. Het bijzondere is dat deze windmolen bij elke windsnelheid het maximale rendement levert. In vergelijking met molens die windene ...
help
Landgoederen en buitenplaatsen (1) : Broekhuizen : een tuinarchitectonische analyse \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Hees, T. van \ Oosterhout, P. van \ 1983
help
De Pfalz : bakermat van de bedekte teelten \ Groenten en fruit [Artikel]
Oosterhout, G. van \ 1983
De toepassing van het afdekken van vollegrondsgroenten in het grootste Westduitse groenteteeltgebied, de Pfalz, in de praktijk
help
Zuid-Limburg : een verborgen stukje bedrijvigheid [in vollegrondsgroenteteelt] \ Groenten en fruit [Artikel]
Oosterhout, G. van \ 1983
Beschrijvend artikel over de vollegrondsgroenteteelt in Zuid-Limburg, waarbij aandacht wordt besteed aan de struktuur en afzet van de bedrijven en tevens de teelt wordt belicht van een oud, aantrekkelijk gewas (schalk)
help
Vijfentwintighonderd ha folie [groenteteelt in West-Duitsland] \ Groenten en fruit [Artikel]
Oosterhout, G. van \ 1983
Beschrijving van de groenteteelt in West-Duitsland, waarbij aandacht voor gewasarealen, teeltgebieden, opbrengsten, andere teeltmethoden - waaronder teelt onder folie - en de afzet. Tenslotte enige aspekten betreffende de verpakking van produkten
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.