Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Desrumeaux
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Erkende gewasbeschermingsmiddelen in champignons en oesterzwammen : Fungi sedeg verliest erkenning \ Champignonberichten [Artikel]Meest recente lijst erkende gewasbeschermingsmiddelen
Desrumeaux, B. \ 2002
help
Import, export en consumptie van champignons in Belgie in 1997 \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Desrumeaux, B. \ 1998
help
Champignons : droge molen en Sporgon \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Desrumeaux, B. \ 1998
Resistentie van droge mollen, natte mollen en spinnewebschimmel tegen Sporgon
help
Champignons : infectie-drukmetingen met 'air-samplers' \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Desrumeaux, B. \ 1997
help
Champignon bemesting : champost : een volwaardig alternatief \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Desrumeaux, B. \ 1997
De intrede van MAP heeft de land- en tuinbouwer al heel wat kopzorgen gebaard. Bedrijven die actief zijn in de akkerbouw en de tuinbouw moeten de opgelegde stikstof- en fosfaatnormen respecteren. Omdat de MAP-bemestingsnormen zeker niet aan de gulle ...
help
Myceliumgroeitemperatuur in de champignonteelt \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Desrumeaux, B. \ Sedeyn, P. \ Werbrouck, A. \ Lannoy, P. \ 1997
Het handhaven van de temperatuur tijdens de vegetatieve groeifase van de champignon Agarus bisporus is een van de vele factoren die het eindresultaat van een teelt beinvloeden. Te lage temperaturen vertragen de myceliumgroei, te hoge temperaturen kun ...
help
Teelttips champignons \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Desrumeaux, B. \ 1996
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.