Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 13 / 13

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Formsma
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Glastuinbouw crisisdraaiboek : wat te doen bij een crisis? [Boek]
Formsma, A. \ 2016
Dit draaiboek is speciaal voor door een crisis getroffen glastuinbouw ondernemers en is opgesteld op basis van ervaringen van het noodweer in Zuidoost Brabant op 23 juni 2016. Het draaiboek biedt u handvatten, tips en tricks over wat te doen bij een ...
help
De Ommelander borgen en steenhuizen [Boek] - 2e dr. met aanv. en verb.
Formsma, W.J. \ Luitjens - Dijkveld Stol, R.A. \ Pathuis, A. \ 1987
help
Het beklemrecht \ Tijdschrift / Vereniging Koninklijke Nederlandsche Heide Maatschappij [Artikel]
Formsma, W.J. \ 1983
Samenvatting van het boek "Beklemrecht en landbouw: een agronomisch-historische studie over het beklemrecht in Groningen in vergelijking met ontwikkelingen elders"
help
Beklemrecht en landbouw : een agronomisch-historische studie over het beklemrecht in Groningen, in vergelijking met ontwikkelingen elders [Boek]
Formsma, W.J. \ 1981
Publikatie bestaande uit twee delen. Het eerste gedeelte bestaat uit een gedegen verhandeling van de oud-archivaris in Groningen dr. W.J. Formsma onder de titel "Beklemrecht en landbouw. Een agronomisch-historische studie over het beklemrecht in Gron ...
help
Historie van Groningen : stad en land [Boek]
Formsma, W.J. \ Buist, M.G. \ Knoops, W.R.H. \ 1976
help
Gids voor de Nederlandse archieven [Boek] - 2e dr.
Formsma, W.J. \ Ketelaar F.C.J. \ 1975
help
De Ommelander borgen en steenhuizen [Boek]
Formsma, W.J. \ Luitjens - Dijkveld Stol, R.A. \ Pathuis, A. \ 1973
help
Gids voor de Nederlandse archieven [Boek]
Formsma, W.J. \ 1967
help
Repertorium van inventarissen van Nederlandse archieven [Boek] - 2e dr.
Formsma, W.J. \ Hoff, B. van 't \ 1965
help
Archieven : Heren van Schiermonnikoog [Boek]
Formsma, W.J. \ Fockema Andreae, S.J. \ 1948
help
Repertorium van inventarissen van Nederlandse archieven [Boek]
Formsma, W.J. \ Hoff, B. van 't \ 1947
help
Gids voor de archieven van gemeenten en waterschappen in Nederland [Boek]
Cosquino de Bussy, A. le \ Formsma, W.J. \ Hoff, B. van 't \ Vereeniging van Archivarissen in Nederland \ 1942-1945
help
Archiefgids van Overijssel [Boek]
Formsma, W.J. \ 1942
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.