Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Kooman
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Kennismiddag Ruimte voor de aardappel : Nederlandse aardappelteelt staat voor grote uitdagingen [Presentatie]
Kooman, P. \ Schirring, A. \ Bakker, J. \ 2017
Het akkerbouwareaal in Nederland is de afgelopen jaren met 20 procent gedaald. De steeds nauwere rotatie laat zien dat de Nederlandse aardappelteelt zijn grens heeft bereikt. Met name op het gebied van bodemstructuur en –gezondheid. Ook de Europese v ...
help
PPS project: ontwikkeling diagnostiek plantenziekten Q en K [Poster]
Bonants, P. \ Ebskamp, M. van \ Kock, M. de \ Kooman, M. \ 2015
Doelstelling van dit project is de ontwikkeling van kostenefficiënte en gevalideerde moderne (moleculaire) methoden t.b.v. de diagnostiek plantenziekten (Q en K) voor de keuringsdiensten en NVWA, gebruikmakend van de meest innovatieve technologieën e ...
help
Dynamisch platteland : verandering en onzekerheid \ De boer op! : landschap in conflict [Hoofdstuk uit boek]
Bergvelt, D. \ Kooman, M. \ 2003
Het platteland van Zuid-Twente is in beweging. Zeer ingrijpend zijn de veranderingen in de landbouw. Daarnaast verandert het platteland onder invloed van verstedelijking. Een analyse van de Twentse veranderingen
help
Modellen tonen aan : de aardappel past in de meeste klimaten \ Aardappelwereld [Artikel]
Haverkort, A.J. \ Kooman, P.J. \ 1996
help
Randvoorwaarden in het Amsterdam-Noordzeekanaalgebied : een beschrijving van de ruimtelijke beperkende factoren [Boek]
Kooman, G.P. \ 1978
help
Een inventarisatie van de makrofauna, zuurstofmetingen en chemische gegevens van de schone grote Maarsseveense Plas en de vervuilde kleine Maarsseveense Plas, half januari - half juni 1977 [Studentenverslag]
Bemmel, C. van \ Kooman, A. \ 1977
help
Marca appoldro : uit de geschiedenis van Apeldoorn [Boek]
Kooman, L.H. \ 1972
help
Thieme's ruimteboek [Boek]
Sabelis, A.C. \ Terlouw, W. \ Houtman, M. \ Kee, D. de \ Kooman, J. \ [ca. 1968]
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.