Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 30

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Penninx
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Waste not, Want not : a cross-sectional study on values, beliefs, norms and preceding behaviors that underlie food waste in Dutch households [Studentenverslag]
Penninx, Marlieke \ 2016
help
Living apart together : seniorenstad en de stad van alle leeftijden \ Ruimte in debat / Ruimtelijk Planbureau [Artikel]
Penninx, K. \ 2005
Penninx (NIZW Sociaal Beleid) benadrukt dat het niet iets voor ouderen, maar door ouderen moet worden gekozen, los van de vraag of er voor een stad, een wijk, een dorp zou moeten worden gekozen
help
Etnische minderheden en de multiculturele samenleving [Boek]
Penninx, R. \ Münstermann, H. \ 1998
help
Bijbouwen zonder uitbreiden : voor vleeskuikens het overwegen waard \ De pluimveehouderij [Artikel]
Penninx, S. \ 1995
Recent onderzoek op het praktijkproefbedrijf in Beekbergen wijst uit dat de verlaging van bezetting bij vleeskuikens geen invloed heeft op de ammoniakemissie per dier, tevens is ook gekeken naar de invloed van bezetting op het financiele resultaat
help
Het democratisch ongeduld : de emancipatie en integratie van zes doelgroepen van het minderhedenbeleid [Boek] - 2e dr.
Vermeulen, H. \ Penninx, R. \ 1995
help
Beeldvorming over ouder worden [Boek]
Penninx, K. \ Tulder, J. van \ 1995
help
welzijnswerk ouderen : met het oog op de toekomst : een handreiking voor instellingen welzijn ouderen om hun koers te bepalen in het lokale ouderenbeleid [Boek] - 2e dr.
Willemsma, G. \ Penninx, K. \ 1995
help
Schade door hete dagen beperken \ De pluimveehouderij [Artikel]
Penninx, J.W. \ 1994
Beschrijving van te nemen maatregelen bij warme dagen, met name voor wat betreft vleeskuikens. Ter sprake komen stalklimaat, voer- en waterverstrekking, zowel als technische voorzieningen in de stal (alarmsysteem en noodstroomaggregaat). Aanbevolen w ...
help
The impact of international migration on receiving countries : the case of the Netherlands [Boek]
Penninx, R. \ Schoorl, J. \ Praag, C. van \ 1994
help
Nieuwkomers, nakomelingen, Nederlanders : immigranten in Nederland, 1550-1993 [Boek]
Lucassen, J. \ Penninx, R. \ 1994
help
Ouderenbonden : met het oog op de toekomst : een handreiking voor afdelingen van ouderenbonden om hun koers te bepalen in het lokaal ouderenbeleid [Boek] - 2e dr.
Willemsma, G. \ Penninx, K. \ 1994
help
Liefst losbandig : tendens naar voerligboxen \ Varkenshouderij : tweewekelijks vaksupplement van boerderij [Artikel]
Penninx, T. \ 1992
Bespreking van de consequenties van de overgang van een huisvestingssysteem, waarbij de dragende zeugen nog aangebonden zijn tot een systeem, waarbij ze los staan
help
Verbouwen of renoveren : zijn de vergunningen in orde? \ De pluimveehouderij [Artikel]
Penninx, S. \ 1991
Bij bouwen, verbouwen of renoveren moet een weloverwogen plan met een gedegen begroting gemaakt worden. Er moet altijd bij de gemeente geinformeerd worden hoe het staat met bouw- en hinderwetvergunningen om problemen achteraf te voorkomen
help
Teelt eist goede voorbereiding : meloen betaalt extra aandacht terug \ De tuinderij [: vakblad voor de intensieve tuinbouw] [Artikel]
Penninx, C. \ 1990
help
Meloen : zetting en afrijping kritieke momenten bij watergift \ Groenten en fruit [Artikel]
Penninx, C. \ 1990
help
Cherrytomaat : puntjes op de 'i' bij bestrijding witte vlieg \ Groenten en fruit [Artikel]
Simonse, M. \ Penninx, C. \ 1990
help
Portugezen missen goede structuur en motivatie \ Groenten en fruit [Artikel]
Geest, E. van \ Penninx, C. \ 1990
help
Weinig subsidies voor pluimveehouders \ De pluimveehouderij [Artikel]
Penninx, J.W. \ 1990
In't kort wordt aangegeven voor welke subsidieregelingen pluiveehouders in aanmerking komen: bedrijfsovernamen, complementaire regeling, mestopslag, innovatieprojecten
help
Nieuws van de cherrytomatencommissie : zomerklimaat keus tussen temperatuur en rv \ Groenten en fruit [Artikel]
Penninx, C. \ 1990
help
Meloen : handel wil gladde Charentais \ Groenten en fruit [Artikel]
Penninx, C. \ 1990
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.