Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Pinkers
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Maintenance of irrigation and drainage systems \ Maintenance of irrigation and drainage systems : practices and experiences in India and The Netherlands [Hoofdstuk uit boek]
Jurriens, M. \ Pinkers, M.J.H.P. \ 1993
help
Inrichtingsaspecten van het landelijk gebied \ Inleiding tot de inrichting van het landelijk gebied [Hoofdstuk uit boek]
Kemmers, R.H. \ Kester, J.A. \ Laar, J.A.J. van de \ Pinkers, M.J.H.P. \ Righolt, J.W. \ 1989
help
De commoditeitenkunde en landinrichting : opstellen ter gelegenheid van het afscheid van dr. ir. J.W. de Zeeuw bij de Vakgroep Cultuurtechniek [Boek]
Zeeuw, J.W. de \ Beun, N.J. \ Pinkers, M. \ 1988
Na een lezing van dhr. De Zeeuw met een overzicht van de commoditeitenkunde (commoditeiten = grondstoffen, kennis, vaardigheden) volgen een beschouwing over de mogelijke betekenis van de commoditeitenkunde voor de herinrichting van landelijke gebiede ...
help
IJsselmeerpolders: inpoldering en ontwikkeling \ PT/Civiele techniek [Artikel]
Pinkers, M.J.H.P. \ 1982
Historisch overzicht over de gevolgen van de veranderde bestemming voor de inrichting van de IJsselmeerpolders
help
Een verkenning van het watersportpassantenbezoek aan de Oosterschelde [Boek]
Lassche, J. \ Pinkers, M. \ 1981
help
The development of the Grevelingen-area for nature and recreation [Boek]
Loenen, M. \ Pinkers, M. \ 1980
help
De ontwikkeling van het Grevelingenbekken als natuur- en recreatiegebied [Boek]
Loenen, M. \ Pinkers, M. \ 1979
Uit de inhoud: gebiedskenmerken, de fysische processen na de afsluiting, de ontwikkelingen van flora en fauna, de ontwikkeling van de recreatie, de nieuwe inrichtingsschets Grevelingen
help
Verkenningen inzake de ontwikkelingen in het Oosterscheldegebied [Boek]
Colijn, C.J. \ Hartman, R. \ Pinkers, M.J.H.P. \ 1979
help
Het landelijk gebied van Flevoland [Boek]
Feitsma, K.S. \ Polderman, G.K.R. \ Pinkers, M.J.H.P. \ 1976
help
Een bodemkundig - hydrologische kartering van het stroomgebied van de bovenloop van de Vennevertlose Beek (Winterswijk) [Studentenverslag]
Hidding, H. \ Pinkers, M. \ 1973
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.