Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==113-A
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Aan de slag in de landbouw : LTO helpt met JongActief jeugdige werklozen èn ondernemers \ Nieuwe oogst. Veehouderij / land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB [Artikel]
Liere, J. van \ 2006
Ondernemers krijgen hulp bij het aannemen van jong personeel en jongeren worden aan een baan of stageplaats geholpen
help
Jongeren aan de slag in land- en tuinbouw : LTO helpt met JongActief jeugdige werklozen en ondernemers \ Nieuwe oogst. Gewas / uitg. van de land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB [Artikel]
Liere, J. van \ 2006
Ondernemers krijgen hulp bij het aannemen van jong personeel en jongeren worden aan een baan of stageplaats geholpen
help
LNV-begroting 2006: 'Handen uit de mouwen' \ Nieuwe oogst / LTO Noord. Editie Oost [Artikel]
Liere, J. van \ 2005
Bespreking van de landbouwbegroting voor 2006, waarin weinig nieuwe wetten worden aangekondigd maar wel veel eerdere plannen worden uitgewerkt. Onder andere de invoering van het nieuwe mestbeleid en de Algemene Levensmiddelenwet in het kader van de v ...
help
'Nu echt inzetten op minder regels voor boeren en tuinders' \ Nieuwe oogst / LTO Noord. Editie Oost [Artikel]
Liere, J. van \ 2005
Interview met Janneke Snijder-Hazelhoff, landbouwwoordvoerder van de VVD in de Tweede Kamer. Over administratieve lastendruk, de positie van de Nederlandse land- en tuinbouw en de Pachtwet
help
'Consistentie is nodig in de politiek' \ Nieuwe oogst / LTO Noord. Editie Oost [Artikel]
Liere, J. van \ 2005
Interview met Tweede Kamerlid Bas van der Vlies, fractievoorzitter en landbouwwoordvoerder van de SGP
help
Europese oogst 2002 een normaal seizoen \ Oogst : weekblad voor de agrarische ondernemer. Landbouw [Artikel]
Jonkheer, E. \ Liere, J. van \ Millar, D. \ Aagten, J. \ 2002
Onderzoek naar de resultaten van de landbouwproductie in zes Europese landen in 2002
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.