Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 25

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==222-D-1
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Exploitatie van woningwetwoningen : analyse per complex [Boek]
Westra, H. \ 1985
help
PRIMOS huishoudenmodel : analyse en prognose van de huishoudensontwikkeling in Nederland [Boek]
Heida, H. \ Gordijn, H. \ 1985
help
De gemeentelijke grondexploitatie [Boek]
Prins, J.HH.A.A. \ 1985
help
Nota ruimtelijk kader randstadgroenstructuur [Boek]
Nederland. Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer \ Nederland. Ministerie van Landbouw en Visserij \ 1985
help
Regeringsstandpunt met betrekking tot Eindrapport van de maatschappelijke discussie energiebeleid : vestigingsplaatsen voor kerncentrales [Boek]
Nederland. Ministerie van Economische Zaken \ Nederland. Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer \ Nederland. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid \ 1985
help
Financiering bosuitbreiding [Boek]
Stee, A.P.J.M.M. van der \ Werkgroep Financiering Bosuitbreiding \ 1985
help
Evaluatienota nationale landschappen [Boek]
Nederland. Ministerie van Landbouw en Visserij \ 1985
In de regeringsbeslissing Inzake het Structuurschema Openluchtrecreatie (TK '84-'85, 16700, nrs. 3-4) is ten aanzien van nationale landschappen vermeld dat budgettaire redenen nopen tot een wijziging van het aanvankelijke beleidsvoornemen. Deze wijzi ...
help
Edelhertenbeheer : waarin opgenomen selectienormen voor het afschot van roodwild [Boek]
Nederland. Ministerie van Landbouw en Visserij \ 1985
Wildbeheer, selectie voor jacht
help
Verdelingsbeleid en subsidietechniek : subjektsubsidies en -heffingen [Boek]
Schaar, J. van der \ 1985
help
Richtlijn voor chemische wasserijen [Boek]
Nederland. Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer \ Nederland. Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer \ 1985
help
Omgaan met water : naar een integraal waterbeleid [Boek]
Ministerie van Verkeer en Waterstaat \ [1985]
help
De Waddenzee, beheerst beheerd [Congresverslag]
Vreugdenhil, D. \ 1985
Verslag van een symposium gehouden op 26 september 1985, waarin de Algemene Beheersvisie, door rijk, rpovincies en gemeenten gezamenlijk opgesteld, centraal stonden.
help
Nationaal plan verkeersveiligheid [2] [Boek]
Nederland. Ministerie van Verkeer en Waterstaat \ 1985
help
Advies beroepseducatie voor volwassenen [Boek]
Emancipatieraad \ 1985
help
Beleidsanalyse voor de waterhuishouding in Nederland - PAWN [Boek]
Pulles, J.W. \ 1985
help
Advies stimuleringsplan toxicologisch onderzoek uitgebracht aan de Directeur-Generaal voor het Wetenschapsbeleid [Boek]
Koeman, J.H. \ 1985
help
De waterhuishouding van Nederland : 1984 [Boek]
Nederland \ 1985
Een tweede nota na de in 1968 verschenen nota onder dezelfde titel, met de volgende onderdelen: het beleidsterrein en zijn samenhangen; de ontwikkelingen, met name die van 1968 tot heden; de huidige problematiek; het beheer; het gewenste beleid en de ...
help
Aard en omvang van het landbouwkundig onderzoek [Boek]
Nederland. Ministerie van Landbouw en Visserij \ 1985
Beleids visie DLO
help
Hoe staat het met de IKB? \ De pluimveehouderij [Artikel]
Mijs, A. \ 1985
Tekst van een voordracht van A. Mijs (produktschap voor pluimvee en eieren) bij de pluimveestudiemiddag tijdens de AGRADO te Doetinchem. Hierin wordt de stand van zaken en de noodzaak van invoering van een systeem van IKB (integrale kwaliteitsbewakin ...
help
Protest bij inspraak kerncentrales \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Olthof, L. \ 1985
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.