Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 13 / 13

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==302-E
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
PV-toepassingen in de glastuinbouw : rapportage fase A; inventarisatie [Boek]
Kampen, B. van \ Oldengarm, H. \ Bot, G.P.A. \ Huijs, J.P.G. \ 2000
Fotovoltaïsche zonne-energie (PV) vormt een belangrijk potentieel in de opwekking van duurzame energie. Door inzet van deze vorm van duurzame energie kan de glastuinbouwsector aanzienlijk bijdragen aan de door de Stuurgroep MJA-E gestelde doelstellin ...
help
Meten en registreren door substraatteeltbedrijven : proefproject binnen het beheersgebied van Schieland in 1999 : rapportage [Boek]
Windgassen, W. \ 2000
help
Ex-post evaluatie van een gasmotorwarmtepomp op een glastuinbouwbedrijf [Boek]
Haastert, M. van \ 2000
help
Glastuinbouw 2020 : samenvatting van interviews met ondernemers in de glastuinbouw [Boek]
Oosten, H.J. van \ 2000
help
Energiekengetallen Ficus en Kalanchoe 1998 [Boek]
Nijs, L. \ Raaphorst, M. \ 2000
help
Beslissingsondersteuning voor energiezuinige klimaatbeheersing [Boek]
Uffelen, R.L.M. van \ Bakker, R. \ Raaphorst, M.G.M. \ 2000
help
Growing energy : een geautomatiseerde werkwijze voor energiezuinige klimaatbeheersing voor paprika en roos [Boek]
Uffelen, R.L.M. van \ Raapohorst, M.G.M. \ Paassen, R.A.F. van \ 2000
help
Rookgasreiniging op praktijkbedrijven [Boek]
Raaphorst, M.G.M. \ Vermeulen, P.C.M. \ 2000
help
Handleiding voor het opsporen en oplossen van horizontale klimaatverschillen [Boek] - Herz. versie
Esmeijer, M. \ Nijs, L. \ 2000
Verslag van een onderzoek om een praktische handleiding te ontwikkelen om klimaatverschillen snel en eenvoudig in kaart te brengen, oorzaken op te sporen en de verschillen te verkleinen. Het onderzoek is uitgevoerd op een aantal glastuinbouwbedrijven ...
help
Bestuurlijk opereren van de glastuinbouwsector bij nieuwe locaties [Boek]
Bruijn, J.A. de \ 2000
help
Schermen in de glastuinbouw : energie- en teeltaspecten [Boek] - 2e dr.
Bloem, L.J. \ 2000
help
Mineralenverbruik en -opname in de glastuinbouw [Boek]
Kipp, J.A. \ Bos, A.L. van den \ 2000
In het convenant Glastuinbouw en Milieu is in 1997 afgesproken dat de reeds bestaande wet- en regelgeving t.a.v. milieubeheer in de glastuinbouw in één AMvB onder wordt gebracht. Onderdeel daarvan is de terugdringing van de emissie van nutriënten. ln ...
help
Limburgse glastuinbouw in ontwikkeling [Boek]
Alleblas, J.T.W. \ Sluis, B.J. van der \ 2000
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.