Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 16 / 16

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==408-D
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De bodemgesteldheid van de IJpolders en een onderzoek naar het verband tussen de bodem en de suikerbietenopbrengst in de Haarlemmermeer en de IJpolders in het jaar 1949 [Proefschrift]
Gueray, A.R. \ 1951
help
De bodemgesteldheid van het Oudland van Veurne Ambacht [Proefschrift]
Moormann, F.R. \ 1951
help
Forstliche Bodenkartierungen im Keupergebiet des Strombergs in Wuerttemberg [Proefschrift]
Dijk, D.C. van \ 1951
help
Verslag van het grond- en graslandonderzoek in het gebied van de Maurikse Wetering [Boek]
Rijkslandbouwvoorlichtingsdienst voor Zuidelijk Gelderland \ 1951
help
Rapport betreffende de bodemgesteldheid rondom Rotterdam [Boek]
Buringh, P. \ 1951
help
De bodemgesteldheid van een deel van de gemeente Oostvoorne [Boek]
Liere, W.J. van \ 1951
help
Construction and origin of the floating islands in the Rawa Pening (Central Java) [Boek]
Polak, B. \ 1951
help
De rietgroei in de schut- en grafkampen onder de gemeente Oldemarkt [Boek]
Haans, J.C.F.M. \ 1951
Rietgroei Noordwestoverijssel
help
De bodemgesteldheid van een deel van de gemeente Castricum [Boek]
Liere, W.J. van \ 1951
Bodemkundige informatie Stiboka
help
Bodemclassificatie en bodemkartering in Nederland : rapport uitgebracht aan de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties te Rome, Landbouwkundige afdeling [Boek]
Buringh, P. \ 1951
help
Rapport over het zoeken naar proefveldmogelijkheden in de rivierkommenlandschappen van Betuwe, Tielerwaard, Land van Maas en Waal en Bommelerwaard [Boek]
Dijk, D.C. van \ 1951
Bodemgeschiktheid rivierklei, komklei TNO onderzoek
help
Over het gebruik en de waarde van mariene zandgronden [Boek]
Smits, H. \ 1951
help
De bestemming en de waardering van de Noordoostpolderbodem [Boek]
Kalisvaart, C. \ 1951
help
Rapport betreffende de bodemgesteldheid van enkele gebieden rondom Zwolle [Boek]
Schelling, J. \ 1951
help
Lijst van bodemkundige onderzoekingen ten behoeve van streek- en uitbreidingsplannen (stand per 31. dec. 1951) [Boek]
Buringh, P. \ 1951
help
Lijst van gemeenten waarvan de bodemgesteldheid geheel of ten dele in kaart werd gebracht (stand per 31 dec. 1951) [Boek]
Buringh, P. \ 1951
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.