Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==502-C
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Kas niet langer stoorzender van draadloos signaal \ Kas techniek [Artikel]
Strating, J. \ 2014
De behoefte om machines en toepassingen op afstand te besturen, groeit door de wens van telers om alsmaar efficiënter te werken. Echter, de metalen kasconstructie werkt veelal als stoorzender voor draadloze signalen. Het bedrijf Tele Radio biedt nu a ...
help
'Geen sprake van dominante machtspositie' \ KAS magazine [Artikel]
Strating, J. \ 2014
Na 17 jaar de hele wereld over te zijn gereisd, werd Michael Kester in 2011 managing director van Syngenta Benelux. Een uitdagende functie, waarin hij door de buitenwereld echter keer op keer wordt gedwongen de oprechtheid en betrouwbaarheid van het ...
help
Noviteiten en ontwikkelingen \ KAS magazine [Artikel]
Strating, J. \ 2014
In het kader van 'Uitgelicht Tomaat & Roos' in deze editie ook aandacht voor noviteiten en ontwikkelingen in die productgroepen. De redactie van KAS Magazine maakte een selectie van nieuwe producten en toepassingen.
help
'Soms moet je zaken uit handen durven geven' \ Kas techniek [Artikel]
Strating, J. \ 2014
Het beste moment bepalen voor een APX-bieding is voor veel telers met een wkk een lastige opgave. Het uitstippelen van een juiste strategie en de complexe berekeningen die daarvoor nodig zijn, vragen veel tijd en aandacht. AgroEnergy meent de oplossi ...
help
Noviteiten en ontwikkelingen \ Kas techniek [Artikel]
Strating, J. \ Langen, E. \ 2014
In het kader van ‘Uitgelicht Besparen op energie’ in deze editie ook aandacht voor noviteiten en ontwikkelingen op dat vlak. De redactie van KAS Techniek maakte een selectie van veelbelovende producten en opvallend nieuws.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.