Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 38

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==226-A-3
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Bibliografie historisch boerderij-onderzoek 1991-1999 [Boek]
Brinkman, I.J. \ Brink, B.G.A. van den \ Cruyningen, P.J. van \ 2000
Onderzoek SHBO
help
Hoezo geschiedenis? [Rede]
Woude, A. van der \ 2000
help
Tuinbouw algemeen en Sierteelt [Bibliografie]
Missel, L. \ Oldenburger-Ebbers, C.S. \ 1993
help
Bibliografie Zuiderzee - IJsselmeergebied (1923 t/m 1985) : periodieke literatuur [Bibliografie]
Most, W.H.J. van der \ 1993
help
Historische bibliografische gids : apparaat voor het vinden van literatuur en ongepubliceerd materiaal uit heden en verleden [Bibliografie]Bijbehorende website
Termeer, H.J.C. \ 1992
help
Bibliografie historisch boerderij - onderzoek, 1983 - 1990 [Bibliografie]
Doelman, E. \ Zuylen, M.L.C. van \ 1991
Boerderij-onderzoek SHBO
help
De hogere domheid van de libertijn : humanisme tussen verlichting en postmoderniteit [Rede]
Nierop, M. van \ 1991
help
Historische demografie : bevolkings- en gezinsgeschiedenis [Boek]
Schuurman, A.J. \ 1991
help
Economisch - historische wegwijzer : een gids voor het bronnen- en literatuuronderzoek van de Nederlandse economische geschiedenis [Boek]
Seegers, J.J. \ 1990
help
Bibliografie van de historische geografie [Bibliografie]
Vervloet, J.A.J. \ Steegh, A.W.A.T. \ 1989
Per provincie wordt een overzicht gegeven van boeken en artikelen, die door historisch-geografen worden gebruikt bij hun onderzoek, bijgewerkt tot en met 1986. Het gaat daarbij vooral om titels, die van belang zijn voor de ontstaansgeschiedenis van h ...
help
Stadsgeschiedenis [Boek]
Kooij, P. \ 1989
help
Historische geografie : landschap en nederzetting [Boek]
Beenakker, J.J.J.M. \ 1989
help
Nieuw Drents Repertorium - Dl. 1: Bibliografie van de Drentse geschiedenis [Boek]
Brood, P. \ 1984
help
Bibliografie historisch boerderij - onderzoek, 1971 - 1983 [Bibliografie]
Bos, W. \ 1984
Bibliografie SHBO
help
Bibliografie van de dennenteelt in Nederland 1800-1982 [Boek]
Huisman, W.G. \ 1983
help
Lopend onderzoek op het terrein van regionale en lokale geschiedenis, genealogie, volks- en naamkunde en historische geografie [Boek]
Stichting voor Historisch Onderzoek 'Sophiestaete' \ 1982
help
Literatuurgids voor de Noordbrabantse geschiedenis [Boek]
Kappelhof, A.C.M. \ 1978
help
Bibliografie van de Nederlandse landbouwgeschiedenis [Bibliografie]
Brouwer, W.D. \ 1975
help
Bibliografie van geschriften van prof. dr. B.H. Slicher van Bath, uitgegeven ter gelegenheid van de uitreiking van de Ubbo Emmiuspenning op 12 november 1974 [Bibliografie]
1974
help
Rapport over de huidige stand en toekomstige planning van het wetenschappelijk onderzoek der Nederlandse geschiedenis [Boek]
Slicher van Bath, B.H. \ 1974
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.