Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: reeks-ppn==850332559
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54 [Boek]
Hupkes, C.M. \ Riemsdijk, J.F. \ Landbouw-Economisch Instituut \ 1953
Het doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs af-boerderij per k g melk, onder normale weersomstandigheden voor de periode 1953/1954, het berekenen van de vermoedelijke rentabiliteit van de melkveehouderij op de weidebedrijven bij versch ...
help
Onderzoek naar de productiekosten van consumptie-eieren en broedeieren [Boek]
Hupkes, C.M. \ Walvoort, G.J.H. \ 1953
Dit rapport bevat een berekening van de kostprijs van oonsumptie-eieren alsmede een berekening van de productiekosten van broedeieren, uitgaande van bet laatst bekende prijspeil. Tevens is een overzicht gegeven van de resultaten van een aantal gewone ...
help
Onderzoek naar de kostprijzen van de voornaamste landbouwproducten van het gemengd bedrijf op de zandgronden voor het jaar 1951/1952 [Boek]
Hupkes, C.M. \ Riemsdijk, J.F. van \ [1951]
Doel was het berekenen van de genormaliseerde kostprijzen af-boerderij voor de voornaamste landbouwproducten en de waarschijnlijke rentabiliteit van enkele typen gemengde zandbedrijven voor het jaar 1951/52. Binnen het gemengde zandbedrijf worden mee ...
help
Onderzoek naar de kostprijs van varkensvlees en de rentabiliteit van het varkensmesten voor het jaar 1950 [Boek]
Hupkes, C.M. \ Nes, A.R. van \ 1950
Het doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs van varkensvlees per kg geslacht gewicht voor het jaar 1950 bij mesten tot 90 kg op gemengde zandbedrijven, waarbij de voedermethode is aangepast aan de huidige voevoederdistributieregeling. ...
help
Onderzoek naar de kostprijzen van de voornaamste landbouwproducten op het gemengde zandbedrijf voor het jaar 1950/'51 [Boek]
Hupkes, C.M. \ Nes, A.R. van \ 1950
Doel van het onderzoek was het berekenen van de genormaliseerde kostprijzen af-boerderij voor de voornaamste landbouwproducten en de vermoedelijke rentabiliteit van enkele typen gemengde zandbedrijven voor het jaar 1950/'51.
help
Onderzoek naar de gemiddelde kostprijs van consumptie-eieren voor het jaar 1950 [Boek]
Hupkes, C.M. \ Nes, A.R. van \ 1950
Het doel van dit onderzoek is het berekenen van de hoogte van de kostprijs van consumptie-eieren en van de extra kosten, welke op de vermeerderingsbedrijven gemaakt worden ten behoeve van de productie van broedeieren.
help
Onderzoek naar de kostprijs van melk en de rentabiliteit van de melkproductie bij verschillende prijzen voor de periode November 1949 - November 1950 [Boek]
Hupkes, C.M. \ Nes, A.R. van \ 1949
Doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs af-boerderij per kg melk, onder normale weersomstandigheden voor de periode 1 November 1949 - 1 November 1950. Het berekenen van de vermoedelijke rentabiliteit van de melkveehouderij op de weideb ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.