Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: reeks-ppn==850332559
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Beknopt rapport inzake het onderzoek naar den kostprijs der melk in 1941/42 [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Het verkrijgen van een zo representatief mogelijk kostenbeeld van de productie van industriemelk en van consumptiemelk in Nederland voor het tijdperk 1 april 1941 - maart 1942.
help
Rapport van het onderzoek naar den kostprijs van gerepeld vlas voor den oogst 1941 [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Berekening van de kosten voor de productie van vezelvlas in 1941.
help
Toelichting bij de kostprijsberekening van fabrieksaardappelen en aardappelmeel in de Veenkoloniën voor de oogstjaren 1939, 1940 en 1941 [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Van een viertal bedrijven in de Veenkoloniën, waarvan door de Accountantsdienst van het Departement van Landbouw on Visscherij een kostprijsboekhouding is bijgehouden, zijn de productiekosten en opbrengsten per ha van de oogst 1939 van fabrieksaardap ...
help
Rapport van het onderzoek naar den kostprijs van koolzaad voor den oogst 1942 [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut, 's-Gravenhage \ [1941]
Als gegevens stonden ter beschikking de productiekosten van een aantal bedrijven uit de Groninger Noordelijke Bouwstreek en het Oldambt, voorkomende in het "Verslag van de landbouwbedrijfsstudiegroepen in het gebied der Groninger Maatschappij van Lan ...
help
Rapport van het onderzoek naar de kosten, verbonden aan het bewaren van consumptie-aardappelen [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Het doel van deit rapport is vast te stellen hoe het verloop van den prijs van consumptie-aardappelen gedurende den winter en het voorjaar moet zijn om de gemaakte kosten en het verlies aan product goed te maken.
help
Onderzoek naar de kostprijzen van de voornaamste akkerbouwproducten in het oogstjaar 1942 [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Doel van dit rapport is het verkrijgen van een zo betrouwbaar en volledig mogelijk beeld van de absolute en relatieve hoogte van de kostprijzen der voornaamste akkerbouwproducten, zoals die naar alle waarschijnlijkheid bij een gemiddelde oogstverwach ...
help
Onderzoek naar den huidigen kostprijs van varkensvleesch [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Het doel is de kostprijs per kg slachtgewicht van varkens van 65 kg levend gewicht in kaart te brengen. Hierbij zijn twee gevallen te onderscheiden: 1. alleen de kosten, die voor de gemeste varkens worden gemaakt, dus exclusief leegloop, loon- en win ...
help
Onderzoek naar de kosten, verbonden aan het afleveren van consumptie-aardappelen [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ [1941]
Het doel van dit onderzoek is vast te stellen welke kosten er verbonden zijn aan het laden, lossen en het vervoer vanaf de plaats van inladen naar de plaats van aflevering (binnen een straal van 10 km) van consumptie-aardappelen.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.