Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: reeks-ppn==850332559
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De afdamming van de Zuidhollandse en Zeeuwse zeearmen en de landbouw in Zuidwest-Nederland [Boek]
Landbouw-Economisch Instituut \ 1954
Landbouwkundige inventarisatie Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden, West-Brabant klei en zand
help
De kostprijs van de melk op weidebedrijven...\Rapport / Landbouw-Economisch Instituut [Serie]
Landbouw-Economisch Instituut \ 1954-1959
De berekeningen, welke betrekking hebben op de kostprijs van de melk voor de weidebedrijven, zijn gebaseerd op een 8-tal groepen bedrijven. Bij de keuze van de bedrijven zijn als criteria aangehouden: gemiddelde productieomstandigheden, voor de betre ...
help
Onderzoek naar de kostprijzen van bloembollen (tulpen, hyacinten en narcissen; prijspeil 1953/54) [Boek]
Bos, C. \ Schupper, J.F.B.M. \ 1954
help
De markt- en prijspolitiek in de Belgische landbouw [Boek]
Greidanus, G. \ 1954
help
Onderzoek naar de rentabiliteit van de bloementeelt te Aalsmeer : teeltjaar 1952 [Boek]
Holkamp, A. \ Winden, W.J. van \ 1954
Het doel van dit onderzoek is, een inzicht te verkrijgen in de financiële resultaten over 1952 van de bloementeelt in het veilinggebied Aalsmeer als geheel, alsook, zo mogelijk, voor de verschillende typen van bedrijven afzonderlijk. Ook de financiël ...
help
De Duitse zeevisserij [Boek]
Hildebrandt, A.G.U. \ Gieling, W.H.Th. \ [1954]
Overzicht van de Duitse visserij anno 1954. Aan de orde komen het visverbruik in Duitsland, de 'verre' visserij, de haringdrijfnetvisserij, de garnalenvisserij, de kleine zee- en kustvisserij, de binnenvisserij, de visverwerkende industrie en het vis ...
help
De waardeberekening van boomgaarden (ten behoeve van de regeling van de kapitaalschade als gevolg van de watersnood) -prijspeil 1952/1953 [Boek]
Bos, C. \ Spoor, P.A. \ Landbouw-Economisch Instituut \ 1954
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.