Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 16 / 16

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Afdeling Dieroecologie. Zoologisch Laboratorium. Katholieke Universiteit Nijmegen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Oecologisch onderzoek aan de herpetofauna in en rond het Heerenven in het jaar 1972 [Boek]
Hanssen, T.J.G.M. \ Lenders, A.J.W. \ 1973
help
Planktononderzoek van het Uiversnest Meeuwenven en Ketelven van 1-3-1971 tot 1-2-1972 [Boek]
Posman, B.J. \ 1973
help
Een meerjarig onderzoek naar de oecologie van enkele soorten roofvogels in een Nederlands - Duits bosgebied : verslag over de periode nov. 1971 - okt. 1972 [Boek]
Opdam, P. \ 1973
help
De waterwantsen van de Hatertse en Overasseltse vennen [Boek]
Opbroek, C.J.M. \ 1972
help
Trichoptera-larven uit laaglandbeken van het waterschap "Het Stroomgebied van de Dommel" [Boek]
Donk - van Andel, G.J.M.E. van der \ 1972
Het doel van het onderzoek was het determineren van larven van Trichoptera uit laaglandbeken van het waterschap "Het Stroomgebied van de Dommel". Daarbij was het de bedoeling de ter beschikking staande determinatiewerken van Ulmer (1909) en Hickin (1 ...
help
Hydrobiologie van vier Nijmeegse overstortvijvers [Boek]
Opbroek, C.J.M. \ Wubbels, C.W.M. \ 1972
help
Ontwikkeling en sterfte van Anura eieren in 9 Hatertse en Overasseltse vennen [Boek]
Dillen, B.A.M. \ 1972
help
Voortzetting en evaluatie van het meerjarig onderzoek van de voortplantingsactiviteit van Anura in de Overasseltse en Hatertse vennen [Boek]
Biemans, A.L.B.M. \ Stortelder, A.H.F. \ 1972
help
Voortplantingsaktiviteit van Anura in de circul van de Ooy en de Erlecomse buitenpolder [Boek]
Hermans, L. \ Jansen, A.H.M. \ 1972
help
Geluidsaktiviteit van amfibieen (Anura) in het Ketelven gedurende de voortplantingsperiode in 1970 [Boek]
Stumpel, A.H.P. \ 1972
help
Een vergelijkend hydrobiologisch onderzoek in drie Hatertse vennen [Boek]
Boer, S.B. de \ Graaf - Menheere, C.G.A.M. de \ Janssen, M.A. \ 1972
In het kader van het hydrobiologisch onderzoek van de Hatertse Vennen van de afdeling Dieroecologie, is door ons een inventarisatie van drie Hatertse Vennen gemaakt: het Oriolusven(een monsterpunt), het Bavoven (eveneens een monsterpunt) en het Eende ...
help
Hydrobiologie van het Eendenven [Boek]
Huynen, E. \ Posman, B. \ 1971
help
De invloed van een verontreiniging op de fauna van de Tongelreep [Boek]
Koekkoek, H.H.M. \ 1971
help
Inventarisatie van de macrofauna van het Wylermeer en van de benedenloop van de beek in het Filosofendal [Boek]
Nijsen, M.W.M. \ 1971
help
Populatieonderzoek van Pisidium obtusale in het Ketelven [Boek]
Kicken, J.A. \ 1971
help
Onderzoek naar de invloed van kikkerlarven op de hoeveelheid periphyton in het Ketelven [Boek]
Curvers, L.A.J.M. \ Jansen, P.A.A.M. \ 1970
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.