Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 116

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Intern rapport / Rijksinstituut voor Natuurbeheer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Basisgegevens onderzoek bosplantsoen [Boek]
Koster, A. \ 1997
help
De invloed van bosstruktuur en gesimuleerd lichtklimaat op de soortensamenstelling van de kruidlaag [Studentenverslag]
Verbraak, P. \ 1991
help
Starnumansbos Gaasterland : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Lheebroek Dwingeloo : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Galgenberg Amerongen : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Vijlnerbos Vaals : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Vechtlanden Ommen : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Zeesserveld Ommen : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Meerdijk Spijk-Bremerberg : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Pijpebrandje Speulderbos : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Nieuw-Milligen Garderen - Oost : bosstructuur kernvlakte [Boek]
Koop, H.G.J.M. \ Boddez, P. \ 1991
help
Voorspelling van de effecten van landinrichting op broedvogels in lijnvormige begroeiing : toepassing in de projecten Lutjegast - Doezum en Twijzel - Buitenpost [Boek]
Oostenbrink, W.T. \ 1991
help
De relatie tussen zoogdieren en infrastructuur : de effecten van habitatfragmentatie en verstoring [Boek]
Apeldoorn, R. van \ Kalkhoven, J. \ 1991
help
Diatomeeen van een boorkern uit het Van Esschenven bij Oisterwijk [Studentenverslag]
Habets, M. \ 1991
Dit verslag vormt de afsluiting van de stageperiode bij het RIN, waar de auteur van 04-02-1991 tot en met 15-06-1991 werkzaam was binnen de afdeling Hydrobiologie.
help
Twaalf jaar vegetatieontwikkeling Grote Heide [Studentenverslag]
Tol, S. van \ Roepers, R. \ 1991
help
Der Habitat von Gammarus pulex : der Einfluss der Stroemung auf die Verteilung von Gammarus pulex in einem Versuchsbecken [Studentenverslag]
Melletat, E. \ 1991
Onderzoek naar de Gammarus pulex.
help
Voedselselectie bij bevers in de Biesbosch [Studentenverslag]
Hoekstra, A. \ 1991
help
Prooi- en energiecomsumptie door kuikens van noordse stern Sterna paradisaea en visdief S. hirundo in relatie tot enkele abiotische factoren [Studentenverslag]
Stienen, E.W.M. \ Tienen, P.G.M. van \ 1991
help
Onderzoek naar de invloed van verstoring op het gedrag en het voorkomen van scholeksters (Haematopus ostralegus) in de Mokbaai op Texel [Studentenverslag]
Hooijmeijer, J.C.E.W. \ 1991
help
Zandhagedissen (Lacerta agilis) in het nationale park De Hoge Veluwe : een orienterend onderzoek naar hun terreingebruik en eiafzetting met behulp van transecten [Boek]
Stumpel, A.H.P. \ Bund, C.F. van de \ 1991
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.