Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 46

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Rapport / Instituut voor Landbouw en Rationalisatie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Onderzoek naar het effect van grondbedekking m.b.t. de opkomst van suikerbieten [Boek]
Meijer, E.N.C. \ 1971
help
Onderzoek naar de lawaaibestrijding in een veiligheidscabine door het aanbrengen van geluiddempend materiaal [Boek]
Maring, J. \ Dis, A.L. van \ Pluijgers, H.G. \ 1971
help
Transport van landbouwprodukten in de Verenigde Staten van Noord-Amerika : verslag van een studiereis van 7 september - 17 oktober 1970 [Boek]
Koning, K. de \ 1971
help
Technische gegevens van wagens met hydraulisch kipbare laadbak [Boek]
Leeuwerke, H.B. \ Foeken, D. \ 1971
help
Arbeidsorganisatie-onderzoek op grotere weidebedrijven [Boek]
Migchels, A. \ 1970
help
Taak en bedrijfsuitrusting : een organisatiespel [Boek]
Oving, R.K. \ 1970
help
Onderzoek naar de onderhoudskosten en de gebruiksduur van bietenverzamelrooiers [Boek]
Lange, J.M. \ 1970
help
Verslag van arbeidsstudies op het Pluimveebedrijf "De Beemster" in 1968/1969 bij legbatterijen en het flat-deck en het trapvormige type [Boek]
Bosch, D. \ 1970
help
Het doorbranden van aardappelloof in 1969 : onderzoek naar de resultaten van de Blaak en K.W.H. loofbranders in de praktijk [Boek]
Siepman, A.H.J. \ Weerd, B. van de \ 1970
help
Onderzoek naar de landbouwkundige waarde voor Nederland van een bietenoogstsysteem met gebruikmaking van een drierijige Amerikaanse Farmhand rooier [Boek]
Leeuwen, J.J. van \ Meijer, A.N.C. \ 1970
help
Onderzoek naar de factoren die het werk van een roterende bietenlichter beïnvloeden [Boek]
Meijer, E.N.C. \ 1970
help
Onderzoek naar de onderhoudskosten en het gebruik van aardappelrooimachines [Boek]
Lange, J.M. \ 1970
help
Trekkrachtproeven met zware wieltrekkers in Oostelijk Flevoland [Boek]
Maanen, J. van \ 1969
help
Doodbranden van aardappelloof [Boek]
Siepman, A.H.J. \ Weerd, B. van de \ 1969
help
Resultaten van een onderzoek naar het gedrag van machinaal gerooide pootbietjes tijdens de bewaring, de invloed van de beschadiging op de groei en de opbrengst van de op twee tijdstippen gepote beschadigde bietjes [Boek]
Leeuwerke, H.B. \ 1969
help
Arbeidsorganisatie bij de oogst van suikerbieten [Boek]
Tanis, T. \ 1969
help
Vergelijking van melkmethoden en doorloopmelkstallen [Boek]
Voermans, J.A.M. \ 1969
help
De invloed van de eigenschappen van het gebruikte smeervet op de slijtage van kogellagers : verslag van een onderzoek in samenwerking met de Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders en Shell Nederland Verkoop Mij. N.V [Boek]
Bemmel, P.M. van \ 1968
help
De toepassingsmogelijkheden van hydraulische aandrijvingen op aardappelrooimachines [Boek]
Nolen, P. \ 1968
help
Resultaten van een onderzoek met een Schmotzer Unaselector tastdunner [Boek]
Strooker, E. \ Nolen, P. \ 1968
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.