Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 17 / 17

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Zoologisch Laboratorium afdeling Dieroecologie. Katholieke Universiteit Nijmegen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Inventarisatiemethoden voor de eikelmuis (Eliomys quercinus) [Studentenverslag]
Foppen, R. \ Bergers, P. \ 1985
help
Een populatie grote bosmuizen Apodemus flavicollis in de Vijlenerbossen [Studentenverslag]
Foppen, R. \ Bergers, P. \ 1985
help
Inventarisatiemethoden voor de hazelmuis Muscardinus avellanarius [Studentenverslag]
Foppen, R. \ Bergers, P. \ [1985]
help
Oecologie en verspreiding van Hyla a. arborea in Zuid en Midden Twente, 1973 [Boek]
Eijsink, J.G.H.M. \ Hendriks, R.H.J.J. \ 1973
help
Voortzetting en evaluatie van het meerjarig onderzoek van de voortplantingsaktiviteit van Anura in de Overasseltse en Hatertse Vennen [Boek]
Polderman, B.L. \ Sykora, K.V. \ 1973
help
Orienterend onderzoek aan Urodela in de Overasseltse en Hatertse Vennen [Boek]
Larik, L. \ Sanders, F. \ 1973
help
Een onderzoek naar de oekologie van Lacerta vivipara in het natuurreservaat "De Hamert" [Boek]
Gremmen, W.H.E. \ Eyk, C.T.J.J. van \ 1973
help
Onderzoek naar de plaats en tijdstip van voortplanting van Rana temporaria L. en Bufo bufo L. aan weerszijden van de stuwwal in het Rijk van Nijmegen [Boek]
Ellenbroek, G.A. \ Hendriks, J.L.J. \ 1973
help
Voortplantingsmigratie van Anura in de Overasseltse en Hatertse vennen [Boek]
Kortekaas, W. \ 1972
help
Onderzoek aan amfibieen populaties rond het Ketelven : najaar 1970 - voorjaar 1971 [Boek]
Rienks, S.E. \ Dankers, N.M.J.A. \ 1971
help
Ecologisch onderzoek aan amfibieen rond en in het Heerenven : december 1971 [Boek]
Rienks, S.E. \ Dankers, N. \ 1971
help
Voortplantingsactiviteit van Anura in 16 Overasseltse en Hatertse vennen [Boek]
Gremmen, N.J.M. \ Kremers, J.W.P.M. \ 1971
help
Mortaliteit bij de larven van de Ranidae in het Ketelven [Boek]
Oude Hengel, A.J.C. \ Bezooyen, M.L.D. van \ 1970
help
Vergelijkend onderzoek naar paaractiviteit van Rana esculenta en Bufo calamita in de Hatertse- en Overasseltse-vennen, 15 april-15 juli 1970 [Boek]
Dielissen, B. \ Boonen, F. \ 1970
help
Voortplantingssucces van Ranidae in het Ketelven : ontwikkeling, verspreiding en mortaliteit van larven en juvenielen van Rana temporaria, Rana arvalis en Rana esculenta in het Ketelven, 1-3-1970 tot 1-10-1970 [Boek]
Croes, L.L.C.M. \ Kerstens, M.P.J.M. \ 1970
help
Voortplanting van Anura in de Overasseltse en Hatertse Vennen : datum, plaats en intensiteit van koorvorming en eiafzetting van de vier vroege soorten, maart en april 1970 [Boek]
Kalkhoven, J.T.R. \ 1970
help
Populatiedynamica van de amfibieen van het Ketelven [Boek]
Onderstal, R. \ Schuurmans, A. \ 1970
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.