Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="agaricus"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Beitem leidt het champignononderzoek \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
Huygens, D. \ 1995
Situatieschets van de champignonteelt in Belgie (aantal bedrijven, produktie en het assortiment)
help
Resultaten van het onderzoek op champignons van 1983 tot 1988 \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
1990
Overzichtsverslag van proeven van het Belgische champignonproefbedrijf van het Provinciaal Centrum voor Land- en Tuinbouw
help
Euro-Semy: wat is dat? \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
Labeeuw, N. \ 1989
Euro-Semy is een nieuwe moderne producent van champignonbroed in Frankrijk. Rogge dient als basis voor het substraat. Voor de verkoop wordt met 14 rassen geinoculeerd
help
Belgisch teeltareaal van champignons in 1988 \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
Overstijns, A. \ 1988
De stand van zaken qua aantal telers, teeltareaal en produktie per provincie
help
Is er nog toekomst voor nieuwe champignonbedrijven? \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
Labeeuw, N. \ 1984
Bespreking van de Belgische marktsituatie voor champignons, benodigde investeringen en de eisen aan theoretische en praktische vorming met betrekking tot de exploitatie van een champignonbedrijf
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.