Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="anthurium"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Produktiestijging bij A. andreanum door assimilatiebelichting \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Hartog, L.J. \ 1989
Bij de opkweek van Anthurium planten wordt steeds meer assimilatiebelichting toegepast. Een grote rem op de ontwikkeling van assimilatiebelichting bij de verdere teelt is het risico van kou tijdens de afzet. De meeropbrengst als gevolg van belichting ...
help
Praktijkervaringen wijzen uit : lava is veelbelovend medium bij teelt Anthurium andreanum \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Hartog, L.J. \ 1989
help
Teelt van Anthurium andreanum [Boek] - 3e geh. herz. uitg.
Hartog, L.J. \ Mercx, I. \ Wilders, P. \ 1988
Informatie over de teelt van Anthurium andreanum.
help
Verschil opbrengst en kosten bepaalt vervanging Anthurium - gewas \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Hartog, L.J. \ 1988
help
Substraatkeuze bij Anthurium andreanum (2) : investeringen en jaarkosten noodzakelijk voor goede vergelijking \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Hartog, L.J. \ Mercx, I. \ 1987
In twee artikelen zijn zowel de teelttechnische als economische aspecten aan de orde geweest omtrent de diverse substraten en manieren van aanleg bij Anthurium andreanum. Dit gewas kan op meerdere substraten goed worden geteeld. Kunstmatige substrate ...
help
Substraatkeuze bij Anthurium andreanum (1) : ervaringen van telers met diverse substraten geinventariseerd \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Hartog, L.J. \ Mercx, I. \ 1987
In dit artikel zijn de voor- en nadelen van diverse substraten bij de teelt van Anthurium andreanum aan de hand van ervaringen van telers op een rijtje gezet. Tevens is een korte toelichting gegeven over bemesting op substraten
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.