Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="anthurium"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Eindverslag project 11903: merkers voor detectie van afwijkingen in planten uit weefselkweek [Boek]
Mank, R. \ Langeveld, S. \ Linde, P. van der \ 2006
In dit project wordt nagegaan of met DNA-merkertechnologie afwijkingen in Anthurium vroegtijdig voorspeld kunnen worden. Heeft dit succes, dan wordt gekeken of de techniek ook is toe tepassen op andere gewassen, met als eerste keuze Zantedeschia en G ...
help
Op zoek naar de stuurbare anthurium \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2006
Het gewas snij-anthurium is nog onvoldoende stuurbaar, zo vinden telers. Om verder te komen in de teelt, beproeven zij zowel in de praktijk als op het proefstation allerlei zaken die een relatie (kunnen) hebben met de groei en bloei van de plant. Een ...
help
Anthurium sets sail to conquer all continents \ FlowerTECH : production and marketing of ornamentals worldwide [Artikel]
Evans, A. \ 2006
De meeste liefhebbers van Anthurium zijn te vinden in Europa. Andere continenten zoals Noord Amerika en Azië beginnen ook belangstelling te tonen
help
Bacterie houdt bezoek uit de kas \ Nieuwe oogst / LTO Noord. Editie West [Artikel]
2006
Reportage over de open dag bij anthuriumkwekerij Van der Meer in Almere in het kader van Kom in de Kas. Vanwege de vrees voor de bacterie xamthomonas mag het bezoek de kas echter niet in
help
Belgische anthuriumteler Sam Middendorp zoekt optimum per cultivar. 'We plukken meer bloemen sinds we jong blad wegbreken' \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2006
Per cultivar zoekt teler naar teeltoptimalisatie: een bedrijfsreportage
help
Sorteren Anthurium t.b.v. mobiele teelt [Boek]
Slootweg, G. \ García, N. \ Hoope, M.A. ten \ 2006
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.