Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 23

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="biogeografie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Natuurbeheerplan Uiterwaarden Wageningen [Studentenverslag]
Schut, G.F.E. \ [1971]
help
Inventarisatie van de macrofauna van het Wylermeer en van de benedenloop van de beek in het Filosofendal [Boek]
Nijsen, M.W.M. \ 1971
help
Zoogdieren in de voormalige Lauwerszee voor en na de afsluiting [Boek]
Timmerman, A. \ 1971
RIN inventarisatie zoogdieren
help
Avifauna van Midden-Nederland [Boek]
Alleyn, W.F. \ Bergh, L.M.J. van den \ Braaksma, S. \ 1971
help
Gegevens over de verspreiding van de hazelmuis, Muscardinus avellanarius (Linne, 1758), in Nederland [Studentenverslag]
Laar, V. van \ 1971
help
De verspreiding van de Nederlandse zoogdieren [Boek]
Wijngaarden, A. van \ Laar, V. van \ Trommel, M.D.M. \ 1971
help
Broedvogels van Noord-Holland noord [Boek]
Zomerdijk, P.J. \ Orden, C. van \ Zwart, K. \ 1971
help
Inventarisatie natuurgebieden Kromme Rijn : zuid-oostelijk deel [Boek]
Weeda - Nieukerke, M.H. \ 1971
Flora en fauna inventarisatie
help
Inventarisatie van de macrofauna in het stroomgebied van de Kromme Rijn in verband met de waterverontreiniging en de vergelijking van een aantal methoden voor de bemonstering van de macrofauna [Boek]
Vlies, A.W. van der \ 1971
help
Onderzoek naar de verontreinigingstoestand van de Utrechtse Vecht aan de hand van de aanwezige macrofauna en het plankton [Boek]
Kerstens, C. \ 1971
help
Onderzoek naar de macrofauna en de visfauna van de Gelderse Vallei [Boek]
Hadderingh, R.H. \ Hulshoff Pol, L.W. \ 1971
help
Het Planken Wambuis : natuurwetenschappelijke inventarisatie [Boek]
Vrijlandt, P. \ Vrijlandt - Kuiper, J. \ 1971
help
Entomologisch onderzoeking in het Krommerijngebied [Boek]
Terpstra, B.D. \ 1971
help
De rode ibis : zijn verspreiding en bescherming in Suriname [Boek]
Wiersum, K.F. \ 1971
help
Suggesties voor het beheersplan "Duingebied Oostvoorne" (Gem. Oostvoorne en Gem. Rockanje) : eigendom van de Stichting "Het Zuid-Hollands Landschap" [Studentenverslag]
Slotboom, N. \ 1971
help
Overzicht van natuurgebieden in de gemeente Winterswijk [Boek]
Romijn, K. \ 1971
help
Toekomstmodel voor natuur en landschap : een bijdrage tot een goed milieubeheer [Boek]
Maas, F.M. \ 1971
help
Criteria voor milieubeheer : verslag van de studieconferentie Criteria voor milieubeheer in het dichtstbevolkte land van Europa, gehouden op 14, 15 en 16 oktober 1970 aan de Universiteit van Amsterdam [Congresverslag]
Vink, A.P.A. \ 1971
help
Het fort bij Rhijnauwen : een evaluatie van de huidige situatie in het bijzonder van de biologische betekenis, en de daaruit voortvloeiende konsekwenties voor de toekomstige bestemming [Boek]
Arnolds, E. \ Ommen, F. van \ 1971
help
Populatie - onderzoek aan roofvogels en uilen : verslag van een orienterend populatie - onderzoek aan enkele soorten roofvogels en uilen in de Gelderse Achterhoek, in het kader van het onderzoek inzake nevenwerkingen van bestrijdingsmiddelen [Boek]
Gussinklo, D.J. \ 1971
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.