Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="consultancy"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Inzicht in denkvoorkeuren voor effectiever advies \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Have, H. ten \ 2015
Jan van der Zee is coach en mediator en geeft in april de training Adviesgesprek voor de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs. In de training komen ook het ontdekken van de denkvoorkeuren van de klant en het adviseren hierop aan bod. Volgens Van d ...
help
'Temperatuur' van je stem belangrijker dan accent \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Have, H. ten \ 2015
De invloed van je stem is zeer groot, zowel privé als tijdens je werk als adviseur. Dat zegt stemcoach ElizabethEbbink. Door flexibiliteit binnen je eigen stem, kun je je stem aanpassen aan je klant waardoor die zich sneller op zijn gemak voelt en er ...
help
Benchmark voor duurzaamheid melkveebedrijf \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Have, H. ten \ 2014
De VLB presenteerde in juli 2014 voor het tweede jaar op rij duurzaamheidskengetallen op basis van gegevens van ruim zeshonderd melkveebedrijven. De kengetallen bieden melkveehouders de mogelijkheid om hun duurzaamheidscore te benchmarken. Adviseurs ...
help
Vab-expedities: thema's uitgediept \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Have, H. ten \ 2014
Januari 2014 organiseerde de Vab haar eerste Vab-expeditie, een nieuw soort bijeenkomst. Een Vab-expeditie is een traject van een aantal bijeenkomsten waarin een kleinere groep adviseurs een specifiek thema uitdiept. Inmiddels hebben meerdere expedit ...
help
Goed luisteren is het belangrijkst \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Have, H. ten \ 2014
“Hoe meer je van je klant weet, hoe beter je kunt adviseren.” Dat zegt Hannah Nathans, auteur van het boek ‘Adviseren als tweede beroep’. Goed kunnen luisteren naar de klant is daarom misschien wel het allerbelangrijkst voor een adviseur.
help
Adviseur scherp op KringloopWijzer \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Have, H. ten \ 2014
De KringloopWijzer krijgt een sleutelpositie in het in beeld brengen van de mineralenstromen op melkveebedrijven. Ook de Vereniging van Accountants- en Belastingadviesbureaus (VLB) anticipeert hierop. Zo krijgen zestig adviseurs van de bij de VLB aan ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.