Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="consultancy"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Hoe BEAM is jouw relatie? : de relatie met de klant meten via 'wederzijdse duurzaamheid' \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Waninge, J. \ 2013
‘Meten is weten’ is een veelgehoorde term in de veehouderij. Daarom wordt er vaak een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De mate van tevredenheid over de relatie van adviseur - klant wordt hierbij vaak vergeten te meten. Toch is deze relatie goe ...
help
Marrina Schuttert "Bedrijfsadviseur van het jaar' : Schuttert: 'De klant komt zeker van rechts, maar heeft niet altijd voorrang' \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Waninge, J. \ 2013
In de afgelopen maanden ging adviseursvereniging Agrivaknet op zoek naar de beste adviseur van 2012. Het werd een spannende strijd en uiteindelijk wist Marrina Schuttert (dierenarts bij De Varkenspraktijk) de jury het meeste te overtuigen. Zij mag zi ...
help
Adviseren is jezelf verkopen \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Waninge, J. \ 2010
In het laatste jaar van de hogere agrarische school krijgen de leerlingen van de opleiding Dier- en Veehouderij een praktijkblok met les in bedrijfsadvisering.
help
Toekomst gericht investeren : Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs \ V-focus : vakblad voor adviseurs in de dierlijke sector [Artikel]
Waninge, J. \ 2010
Tijdens de intensieve veehouderijdagen in Hardenberg (Ov.) organiseerde de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (vab) een bijeenkomst met als thema toekomstgericht investeren in de varkens- en pluimveehouderij.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.