Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="gezinsstructuur"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Uitbesteden en technisering : een onderzoek in huishoudens met teenagers : tussenrapportage [Boek]
Scherhorn, E. \ Groot - Marcus, J.P. \ 1997
help
Voorraad eiwithoudende voedingsmiddelen in huishoudens van jonge tweeverdieners : samenvatting voor huishoudens die aan dit onderzoek hebben meegewerkt [Boek]
Scherhorn, E. \ Groot - Marcus, J.P. \ 1995
help
Schone was : een gewichtige zaak \ Huishoudstudies : tijdschrift voor huishoud- en consumentenvraagstukken en facilitair management [Artikel]
Groot - Marcus, J.P. \ Scherhorn, E. \ 1994
Behandeld wordt hoe de was van huishoudens met kinderen en tweepersoons huishoudens is samengesteld en welke verschillen er zijn in hoeveelheid, vulling van de machine en wastemperatuur. Vervolgens wordt ingegaan op het verschil in wasgewoonten tusse ...
help
Textielonderhoud in tweepersoons huishoudens \ Sociaal wetenschappelijk onderzoekspracticum van de Studierichting Huishoud- en Consumentenwetenschappen, Orientatie Consument en Huishoudtechnologie [Artikel]
Scherhorn, E. \ Groot - Marcus, J.P. \ Duysens, M.M.A. \ 1992
Beschrijving en resultaten van een onderzoek, gedaan door de Vakgroep Huishoudstudies van de Landbouwuniversiteit Wageningen, naar de wijze waarop tweepersoonshuishoudens het onderhoud van hun textiel-pakket realiseren.
help
Onderhoud en gebruik textielpakket : samenvatting voor de huishoudens die aan dit onderzoek hebben meegewerkt \ Sociaal wetenschappelijk onderzoeksrpracticum van de Studierichting Huishoudwetenschappen orientatie verzorgingstechnologie [Artikel]
Scherhorn, E. \ Groot - Marcus, P.J. \ Kuypers, C.G.M. \ 1991
Informatie over de manier waarop in huishoudens met kinderen textiel wordt gebruikt en wordt onderhouden
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.