Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="gezinsstructuur"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Vraag naar kleinschalig wonen van verstandelijk gehandicapten groeit : kansen voor corporaties om woondiensten aan te bieden \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Kam, G.R.W. de \ 1994
Aandacht voor de invloed van kleinschaligheid op de kwaliteit van wonen van verstandelijk gehandicapten, het zorgaspect, exploitatie en woonlasten, invloed op lengte van wachtlijsten, en knelpunten waarom corporaties nog onvoldoende doen. Aansluitend ...
help
Groepswonen mag geen elitaire zaak worden \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Hommersen, D. \ 1989
Interview met de voorzitter van de Landelijke Vereniging Groepswonen voor Ouderen
help
Woonvoorkeuren van tweeverdieners \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Handel, C. v.d. \ 1989
Een onderzoek naar de samenhang tussen arbeidsomstandigheden en woonplaatskeuze van huishoudens met twee verdienenden in Noord-Holland (1988)
help
De Boogerd in Hoorn : de woonvorm voor ouderen in de toekomst ? \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Zoet, M. \ 1987
help
Centraal wonen in Wageningen \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Zoon, H. \ 1986
help
Agrarische leefgemeenschap in Gasselte : ouderen willen eigen boontjes blijven doppen \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Smit, R. \ 1986
Project van 15 bejaardenwoningen en een centrale gemeenschapsruimte, benevens een halve ha. grond. Hoe het tot stand kwam en wat het kostte
help
Centraal Wonen in Huizen : de aanhouders wonnen \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Hommerson, D. \ 1984
Geschiedenis van een drie jaren durend gevecht om een centraal wonen-project van de grond te krijgen. Waaraan toets je een centraal wonen-project ?
help
Bouwen voor groepswonen : kunstgrepen en compromissen \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Grote, M. \ 1984
Wat corporaties (kunnen) doen aan het bouwen voor woongroepen
help
'Jutphaas' bouwde te Nieuwegein in het groot voor woongroepen \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Grote, M. \ 1984
Project 'wonen met gemeenschappelijke voorzieningen' voor 34 woongroepen met ongeveer 260 bewoners
help
Woningwetwoongroep voor ouderen \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Zoon, H. \ 1983
Realisering van een woongroep voor ouderen in de woningwetsfeer in Enschede
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.