Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="grasveld"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Vlotte MF-zeroturnmaaier \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2007
Ook landbouwgrootmacht Massey Feruguson wil meespelen in de tuin- en parksector. Door onder meer de samenwerking met MTD heeft MF nu een grote productielijn in dit segment. Voorlopig is er maar een type zeroturnmaaier, de 50-22ZT. Dit is een compacte ...
help
Dichtere grasmat met gaatjes \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2007
Beluchtingsmachines geven lucht aan de bodem en leveren een mooiere grasmat op. In dit artikel staat een overzicht van diverse slitters, prikrollen, penbeluchters, recycling dressers en schudfrezen, aangevuld met technische gegevens
help
Schoner kunstgrasveld... met een 'stofzuiger' die meer kan \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2005
Introductie van de verbeterde Hörger SKU reinigingsmachine voor kunstgrasvelden
help
Turfco Mete-R-Matic XL topdresser : langer precies bezanden : Tuin en Park Techniek poster \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2004
Om sportvelden en kunstgrasvelden sneller te kunnen bezanden lanceert Turfco een grotere topdresser. Deze bezander werd uitgeprobeerd, waarbij de laadbak bijna 3x groter is dan bij het bestaande kleine model
help
Demo-Dagen 2003 : nieuwste machines zelf uitproberen \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2003
Een overzicht van de primeurs op de Demo-Dagen op Papendal: kooi- en cirkelmaaiers, trekkers, werktuigdragers, machines voor grasveldonderhoud, voor sloot- en bermonderhoud, voor onderhoud van bomen en struiken, voor straatreiniging, en voor transpor ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.