Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="grasveld"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Verticuteermachines voor verwijderen viltlaag : technische gegevens \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, W.J. \ 1999
'Loop'verticuteermachines voor kleine oppervlakken en aanbouwmachines en getrokken uitvoeringen voor grote grasvelden zijn op een rij gezet
help
Veilig werken met verticuteer- en beluchtingsmachines \ Tuin en park techniek [Artikel]
Eindhoven, A. \ Gibcus, B. \ Groen, J. \ 1999
Veiligheid en onderhoud krijgen hierbij aandacht
help
Beluchting [Demodagen '99] \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
1999
Gezien op de Demodagen '99: beluchtings- en verticuteermachines: technische ontwikkeling
help
Hoe houd ik gras in mijn gras-klaverzode? [Brochure]
Baars, T. \ 1999
Vlugschrift over behoud van gras in een gras-klaverwei. Er diverse mogelijkheden om de klavergroei te stimuleren of af te zwakken. Bij de grootbladige rassen Witte cultuurklaver kun je door een hogere stikstofgift per ha uit mest, een langere stoppel ...
help
Prikken met holle en vaste pennen : een vergelijking \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Lange, H. \ 1999
Golfers zullen weinig waardering kunnen opbrengen voor bewerklngen zoals het beluchten van de greens. Zij moeten namelijk niets hebben van belemmeringen in het spel en van oneffenheden in het roloppervlak. Op de meeste golfbanen zijn deze belemmering ...
help
De hele wereld heeft verstand van gras? \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1999
Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat met veel publicitair geweld de voetbalclub Ajax een nieuw stadion kreeg. Weg van de Meern naar het multifunctionele, ultramoderne stadion "De Arena". Ajax heeft het in de afgelopen jaren niet slecht gedaan, ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.