Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="grevelingen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Het Grevelingenmeer : van estuarium naar zoutwatermeer [Boek]
Nienhuis, P.H. \ 1985
help
Nutrient dynamics in the sediment of Lake Grevelingen (SW Netherlands) [Proefschrift]
Kelderman, P. \ [1985]
help
Vogels, oevers en oeverbeschermingen in Veerse Meer en Grevelingenmeer : de ornithologische functies van de oevers en de effecten hierop van de aangelegde oeverbeschermingen in Veerse meer en Grevelingenmeer [Studentenverslag]
Kroon, G.J.A. \ 1985
help
Beheersplan voor het Grevelingenbekken 1982 [Boek]
Staatsbosbeheer \ 1985
Terrein van Staatsbosbeheer
help
De toepassing van waterkwaliteitsmodellen voor het beleid en beheer van het Grevelingenmeer \ H twee O : tijdschrift voor watervoorziening en afvalwaterbehandeling [Artikel]
Kamer, J.P.G. van de \ Meulen, J.H.M. van der \ 1985
Onderzoek is gedaan naar het zoutgehalte van het Grevelingenmeer in relatie tot het probleem van gelaagdheid en zuurstofgehalte van het water, rekening houdend met de visintrek. Daarnaast is aandacht besteed aan de te verwachten eutrofiering bij een ...
help
Opbouw en afbraak in een zoutwatermeer \ Natuur en techniek : natuurwetenschappelijk en technisch maandblad [Artikel]
Lindeboom, H.J. \ 1985
Door de aanleg van dijken en dammen is er een verandering opgetreden in de natuurlijke kringloop van produktie en afbraak in het huidige Grevelingenmeer. Deze kringloopsituatie is door een team van wetenschappers in het laboratorium nagebootst en ond ...
help
Plankzeilonderzoek in het Grevelingenmeer 1982 [Boek]
Olst, J. van \ 1985
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.