Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 13 / 13

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="grondvermogen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Werksysteem Interpretatie Bodemkaarten maakt beoordeling mogelijk : geschiktheid van gronden voor grassportvelden en trapvelden \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Knaap, W.C.A. van der \ Dam, J.G.C. van \ 1989
help
Bodemgesteldheid, grondwaterhuishouding en bodemgeschiktheid voor de moderne weidebouw van de COAL-onderzoeks- en vergelijkingsbedrijven [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Soesbergen, G.A. van \ Voort, W. van der \ 1988
help
De bodemgeschiktheid van het studiegebied Herkenbosch - Vlodrop voor akker- en weidebouw en de teelt van snijmais, asperges en populieren [Boek]
Dam, J.G.C. van \ 1986
help
Waarom apart bodemkundig onderzoek voor stedelijk groen, in het bijzonder voor straatbomen? \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Dam, J.G.C. van \ Wopereis, F.A. \ 1985
help
Bodemgeschiktheidsonderzoek, in het bijzonder bij asperges, appels en stooktomaten [Proefschrift]
Dam, J.G.C. van \ 1973
Bodemkundig onderzoek Stiboka
help
De invloed van de grond, het grondwater en andere milieufactoren op de opbrengsten van de grootbloemige kasroos Baccara in 1968 in Aalsmeer en omstreken [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Kolmeijer, C.A.H. \ 1970
help
Verslag van het proefplekkenonderzoek bij het ras Jonathan, uitgevoerd van 1959 t/m 1963 [Boek]
Dam, J.G.C. van \ 1966
help
Bodemkundig rapport behorende bij de globale bodemgeschiktheids- en tuinbouwkaart van Overijssel (exclusief Noordoostpolder) [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Hulshof, J.A. \ 1966
Stiboka onderzoek tuinbouw bodemgeschiktheid
help
Bodemkundig rapport behorende bij de globale bodemgeschiktheids- en tuinbouwkaart van Drenthe [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Hulshof, J.A. \ 1962
Stiboka onderzoek bodemgeschiktheid tuinbouw
help
Bodemkundig rapport behorende bij de globale bodemgeschiktheids- en tuinbouwkaart van Groningen [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Hulshof, J.A. \ 1961
Stiboka onderzoek bodemgeschiktheid tuinbouw
help
Bodemkundig rapport behorende bij de globale bodemgeschiktheids- en tuinbouwkaart van Limburg [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Hulshof, J.A. \ 1960
Bodemgeschiktheid tuinbouw Stiboka
help
Bodemkundig rapport behorende bij de globale bodemgeschiktheids- en tuinbouwkaart van Zeeland [Boek]
Dam, J.G.C. van \ Hulshof, J.A. \ 1960
Stiboka onderzoek bodemgeschiktheid tuinbouw
help
Bodemgeschiktheidskaart van het gebied der grote rivieren [Boek]
Vink, A.P.A. \ Dam, J.G.C. van \ [ca. 1959]
Stiboka onderzoek bodemgeschiktheid komgronden
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.