Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="groot-brittannië"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
School nutrition action groups [SNAGs] \ The home economist : journal of the Institute of Home Economics [Artikel]
Harvey, J. \ Passmore, S. \ 1995
SNAGs are a pioneering approach to achieving consistent messages between what is taught in the classroom and what is provided in school dining halls, tuckshops and vending machines. The key element is in building a school based healthy alliance betwe ...
help
The drug pushers ... hormones [in cattle] \ Farmers weekly [Artikel]
Harvey, J. \ Wilson, R. \ 1991
Kenschetsing van de handel in illegale groeihormonen en van de beschermingsmaatregelen voor boeren en consumenten in Groot-Brittannie
help
Research and development funding : government cutbracks \ Farmers weekly [Artikel]
Harvey, J. \ Wilson, R. \ 1989
De bezuinigingspolitiek van de overheid op het wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de landbouw
help
Our hills are hot: Chernobyl \ Farmers weekly [Artikel]
Harvey, J. \ Wilson, R. \ 1988
Beschouwing van de gevolgen van de kernramp in Chernobyl (Rusland) voor Engeland, met name voor de schapenhouderij en de chaotische afwikkeling
help
Chernobyl 2 \ Farmers weekly [Artikel]
Harvey, J. \ Wilson, R. \ 1988
De uitwerking van de ramp van Tsjernobyl op personen, de suksessen en blunders van het onderzoek na deze kernramp en het (on)voorbereid zijn van de overheid. Diverse aspecten zijn belicht
help
Farmers face prosecution after footpath ruling \ Farmers weekly [Artikel]
Harvey, J. \ 1988
Een slepend conflict wordt door het Engelse gerechtshof behandeld, waarbij het bestaan van een op een officiele kaart aangegeven voetpad wordt aangevochten door de aangrenzende grondeigenaren. Een wandelvereniging is de 2e partij in het conflict
help
Early gardening catalogues : with complete reprints of lists and accounts of the 16th-19th centuries [Boek]
Harvey, J. \ 1972
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.