Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 14 / 14

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="groot-brittannië"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Women on the margins : a study of single women's housing problems [Boek]
Austerberry, H. \ Watson, S. \ 1983
help
Sexual divisions : patterns and processes [Boek]
Evans, M. \ Ungerson, C. \ 1983
Hierin o.a. hoofdstukken over vrouwen en deeltijdarbeid (case-study), werkloosheid bij vrouwen, vrouwen en wonen, en sociale (on)gelijkheid van de sexen
help
Ervaringen opgedaan bij het seminar "Landscape conservation in agriculturally less favoured areas" en een daaraan gekoppelde studiereis naar Zuid-Engeland [Boek]
Voet, J.L.M. van der \ 1983
Verslag van een studiereis met als doel het verkrijgen van een overzicht van de stand van zaken met betrekking tot de inrichting van het landelijk gebied, de rol van de rekreatie daarbij en het rekreatie-onderzoek. Hiertoe heeft de auteur deelgenomen ...
help
Sheltered housing for the eldery ; policy, practice and the consumer [Boek]
Butler, A. \ Oldman, C. \ Greve, J. \ 1983
help
Familie, Haushalt und Gesellschaft : Soziale und oekonomische Zusammenhaenge [Boek]
Heasman, K. \ 1983
help
Potatoes : report on a survey of consumer attitudes and behaviour 1981/82 [Boek]
Research Bureau Ltd. \ 1983
Cijfers over Britse konsumentengewoontes met betrekking tot aardappelprodukten en vervangingsprodukten hiervoor
help
London's green belt : containment in practice [Boek]
Munton, R. \ 1983
help
Land drainage responsibilities : a practical code for engineers [Boek]
Coulson, J.C. \ Campbell, M.C. \ Treweek, D.J. \ [1983]
help
Soils of heathland and chalk grassland [Boek]
Burnham, C.P. \ 1983
help
Typologie en genese van rurale nederzettingen in West-Suffolk : een historisch-geografisch onderzoek naar de ruimtelijke structuur van rurale nederzettingen in West-Suffolk, Engeland [Boek]
Mulders, P.J.W.M. \ Wielen, K.E. van der \ 1983
help
A better class of consumer : an investigation into consumer education in secondary schools [Boek]
Richardson, V. \ 1983
help
Nutrient cycling in the Wye and Severn at Plynlimon [Boek]
Roberts, R. \ Hudson, J.A. \ Blackie, J.R. \ 1983
help
Leisure in Britain 1780 - 1939 [Boek]
Walton, J.K. \ Walvin, J. \ 1983
help
Youth and leisure [Boek]
Roberts, K. \ 1983
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.