Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="groot-brittannië"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Druk op de baconmarkt in Groot-Britannië groeit \ Varkenshouderij : tweewekelijks vaksupplement van boerderij [Artikel]
Kwakman, J. \ 2006
De vraag naar varkensvlees op de Britse markt loopt af, terwijl de vraag groeit. Nu moet Nederland concurreren met Denemarken
help
Exporteurs doen met Britten goede zaken \ Varkenshouderij : tweewekelijks vaksupplement van boerderij [Artikel]
Kwakman, J. \ 2004
Situatieschets van de afzet van Nederlands bacon en ander varkensvlees naar Groot-Brittannië
help
Dringen op de Britse varkensvleesmarkt \ Varkenshouderij : tweewekelijks vaksupplement van boerderij [Artikel]
Kwakman, J. \ 2004
Terugkijkend op 2003 en een deel van 2004 hebben de Nederlandse exporteurs van varkensvlees naar Groot-Brittannië een goed eerste halfjaar van 2004 gehad. Maar thans komt er meer concurrentie en daardoor prijsdruk
help
Baconboot gemist : Denen springen met lage prijzen in gat \ Boerderij : weekblad gewijd aan de land- en tuinbouw, veeteelt, pluimveehouderij [Artikel]
Kwakman, J. \ 2003
De reductie van de Nederlandse varkensstapel gaat volledig ten laste van de baconmarkt. Er is dan ook een gebrek aan grondstof en dit gaat ten koste van de naam Royal Crest Dutch Bacon. Als de Denen flink gaan leveren kan de prijs zakken en komt de N ...
help
Flinke poot aan de grond op Britse markt \ Varkenshouderij : tweewekelijks vaksupplement van boerderij [Artikel]
Kwakman, J. \ 2003
Situatieschets van de Britse import van varkensvlees, o.a. uit Nederland
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.