Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 14 / 14

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="groot-brittannië"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Engelse narcissenproduktie kinderschoenen ontgroeid \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Kralt, P. \ 1987
help
Liverpool en Manchester : het failliet van de naoorlogse bouw \ Woningraad : maandblad van de Nationale Woningraad [Artikel]
Zoon, H. \ 1987
De volkshuisvestingsmisere is groot, maar er wordt hard gewerkt aan verbetering. 'Terug naar het wonen op de begane grond' is de huidige opvatting; daartoe wordt er veel gesloopt of hoogbouw 'afgetopt'
help
Grote verschillen in consumptie van paprika \ Groenten en fruit [Artikel]
1987
help
Engelse potplantenmarkt : doorgaans goede Nederlandse kwaliteit krijgt ook kritiek \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Stolk, J. \ 1987
help
Engelse snijbloemenmarkt : Nederlandse produkten goed maar imago kan beter \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Linden, H.J. van der \ Verberkt, W.C.H. \ 1987
help
Revival van de London Docklands verscherpt tegenstellingen \ Stedebouw en volkshuisvesting [Artikel]
Spaans, H. \ 1987
help
Nieuw gezicht op bloembollengebruik in Verenigd Koninkrijk \ De Hobaho : weekblad voor vakinformatie aan handelaren en producenten van bloembollen, andere siergewassen en aanverwante artikelen [Artikel]
Wiel, Th.T. van der \ 1987
help
Dakloos in Groot-Brittanie : oost west, thuis best ? \ Volkshuisvesting [Artikel]
Kroes, H. \ 1987
Gegevens uit het deelrapport van de IFHP (International Federation for Housing and Planning) "Homelessness in industrialized countries : the United Kingdom"
help
Het Belgisch Witblauw ras in het Verenigd Koninkrijk en op de wereldmarkt \ De Belgische veefokkerij : het officieel tijdschrift van de nationale fokverenigingen [Artikel]
Camerlynck, R. \ 1987
help
Van ponden en guldens : over het Brits - Nederlandse zakenleven [Boek]
Rooijen, M. van \ 1987
help
Britse geologen uit de negentiende eeuw : in het voetspoor van Hutton en Smith \ Gea : driemaandelijks tijdschrift van de Stichting Geologische Aktiviteiten voor Belangstellenden in de Geologie en Mineralogie [Artikel]
Brouwer, A. \ 1987
help
Zeugenhouders zoeken de winst buiten \ Varkenshouderij : tweewekelijks vaksupplement van boerderij [Artikel]
Menting, B. \ 1987
help
De Engelse nationale graslanddemonstratie 1987 \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Dijk, H. van \ Loo, L. van \ 1987
help
Working up the potential of the 'other bulbs' \ Grower [Artikel]
Tompsett, A. \ 1987
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.