Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="humaan coxsackievirus b5"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Contingency plan : swine vesicular disease [Boek]
2015
In het Beleidsdraaiboek Swine vesicular disease (SVD, blaasjesziekte) zijn de meest recente ontwikkelingen verwerkt. Het is onder meer gebaseerd op Richtlijn 92/119/EEC van de Europese Unie tot vaststelling van algemene communautaire maatregelen voor ...
help
Vesiculaire varkensziekte \ Tijdschrift voor diergeneeskunde [Artikel]
Dekker, A. \ 2009
help
Aangifteplichtige varkensziekten : sommige bezoekers zie liever gaan dan komen! \ Veehouder en dierenarts [Artikel]
Meer, F. van der \ 2007
Ziekten die vroeger met grote regelmaat voorkwamen, blijken ondanks goede maatregelen en strenge wetten toch zo nu en dan nog de kop op te steken. In dit artikelen worden de ziekten besproken die volgen de internationale dierziektebestrijdingsorganis ...
help
Concept beleidshoofdstuk Blaasjesziekte (SVD) [Boek]
2007
Concept van een draaiboek bij een uitbraak van SVD in Nederland
help
Swine vesicular disease contingency plan for the Netherlands [Boek]
Ministry of Agriculture, Nature Management and Fisheries \ 2002
Draaiboek van het Ministerie van LNV over hoe te werk te gaan bij een uitbraak van Swine Vesicular Disease (blaasjesziekte)
help
Sero-surveillance van veewetziekten bij wilde zwijnen in Nederland \ Tijdschrift voor diergeneeskunde [Artikel]
Dekkers, L.J.M. \ 2000
Om na te gaan of de wilde zwijnenpopulatie in Nederland een bedreiging zou vormen voor de varkenshouderij is in de periode 1994-'99 een serologisch onderzoek onder geschoten wilde zwijnen verricht om eventuele belangrijke veewetziekten vast te stelle ...
help
Mond- en klauwzeer is geen zoonose \ Tijdschrift voor diergeneeskunde [Artikel]
Schrijver, R.S. \ Oirschot, J.T. van \ Dekker, A. \ 1998
Ingegaan wordt op het besmettingsgevaar van mond- en klauwzeer en blaasjesziekte voor mensen
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.