Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="hydrologie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Rapport inzake het geo-elektrisch onderzoek van de provincie Groningen [Boek]
Gischler, C.E. \ 1961
help
De Rijn [Boek]
Technische Hogeschool Delft \ 1961
help
Onderzoek naar de kwel uit de Hondsrug in verband met de wateraanvoer in het waterschap "De Oostermoerse vaart" [Boek]
Bijkerk, C. \ 1961
help
Waterkaart van de Biesbosch [Kaart]
Bureau voor Watertoerisme \ 1961
help
Het regime van de Rijn, het IJsselmeer en het Zeeuwse Meer \ Verslag technische bijeenkomst / Commissie voor Hydrologisch Onderzoek T.N.O. = Proceedings of the technical meetings / Committee for Hydrological Research T.N.O. = Comptes rendus des sessions technique / Section T.N.O. des Recherches Hydrologiques [Jaarverslag]
Tops, J.W. \ Wemelsfelder, P.J. \ Jong, C.H. de \ Valken, K.F. \ 1961
Aan de beheersing van de waterhuishouding in ons land worden steeds hogere eisen gesteld, zowel kwalitatief als kwantitatief. Grote belangstelling bestaat echter reeds voor de tot nu toe behaalde resultaten inzake afvoermetingen, afvoervoorspellingen ...
help
De waterhuishouding met infiltratie langs de binnenrand van de duinen tussen Wassenaarse Slag en Katwijk. 1. Historie en hydrologische aspecten \ De ingenieur : orgaan van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (der Vereniging van Burgerlijke Ingenieurs) [Artikel]
Lindenbergh, P.C. \ 1961
help
De waterhuishouding met infiltratie langs de binnenrand van de duinen tussen Wassenaarse Slag en Katwijk. 2. De kwaliteitsbeheersing van het boezemwater van Rijnland \ De ingenieur : orgaan van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (der Vereniging van Burgerlijke Ingenieurs) [Artikel]
Groot, H. de \ 1961
help
De Kwartair-geologische geschiedenis van de Tielerwaard-West en haar betekenis voor de waterhuishouding [Boek]
Verbraeck, A. \ Ridder, N.A. de \ 1961
Bij de bestudering van de grootte en de verdeling van de kwel in het westelijk gedeelte van de Tielerwaard is het noodzakelijk gebleken te beschikken over een gedetailleerde kennis van de geohydrologische gesteldheid van het desbetreffende gebied. De ...
help
Graven van proefvakken in de geprojecteerde hoofdleiding naar het gemaal "Haagoord" [Boek]
Nederlandsche Heidemaatschappij \ 1961
Hydrologische analyse Heidemij
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.