Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Bagger als basis voor betonvloer \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2008
Megetrax Benelux mengt op een centrale in Rotterdam allerlei soorten restmateriaal met cement en een nieuw middel Megatrax. Het eindresultaat kan na enkele weken uitharden prima dienst doen als erfverharding. Het lijkt op beton
help
Eerder oogsten door langere opkweek van roos \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2008
Een rozenteler hoeft bijna geen inkomsten meer te missen bij een teeltwisseling als hij kiest voor een plant die langer is opgekweekt. Een kleine steenwolmat met twee planten waar reeds grondscheuten op groeien, is een concept dat nog in ontwikkeling ...
help
Vier volle dagen op de Horti Fair 2008 \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Diemen, B. van \ Knaap, I. \ Middelburg, A.-F. \ Neefjes, H. \ Sleegers, J. \ Vegter, B. \ Zwet, C. van der \ 2008
Overzicht van de noviteiten van de negende editie van de International Horti Fair 2008
help
Agritron en Cultivit: testen, testen, testen.... [special: gezonde grond] \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ Vegter, B. \ Sleegers, J. \ 2008
Als alternatief op het energie- en arbeidsintensieve grondstomen zijn installaties ontworpen waarmee de bodem op een andere en ook mobiele manier op temperatuur wordt gebracht. Al enige jaren zijn ze in aantocht, de Agritron en de Cultivit, maar ze z ...
help
'We moeten meer werk maken van de afzet' : teler Middendorp bouwt zijn anthuriumkwekerij om tot grootste van Europa \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2008
Uitbreiding van 2,5 naar 5,6 ha snij-anthurium bij Anthur Middendorp. Een nieuw teeltsysteem en de toepassing van nieuwe teelttechnieken vormen de basis van het bedrijf
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.