Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Easy Carrier maakt stap naar automatisering : special innovatie \ Vakwerk [Artikel]
Wijchman, G. \ 2008
help
Toveren met bol in blik : consument 'broeit' zelf bolproducten op vensterbank : special innovatie \ Vakwerk [Artikel]
Bruinse, H. \ 2008
help
Warmte van zolder firma Kreuk naar cellen : 'simpel zonnedak scheelt energie' : special innovatie \ Vakwerk [Artikel]
2008
help
Beschadiging hyacint terugdringen : Innovatienetwerk zoekt oplossingen verwerking \ Vakwerk [Artikel]
Lee, H. van der \ 2008
help
'Kennis moet als inktvlek door sector uitbreiden' : project Leren Innoveren van KAVB krijgt een vervolg in 'versie 2.0' : special innovatie \ Vakwerk [Artikel]
Bruinse, H. \ 2008
help
Speurtocht door subsidieland : 'innovatie' en 'duurzaam' zijn de sleutelwoorden : special innovatie \ Vakwerk [Artikel]
Jansen, M. \ 2008
help
'Wij laten de sector niet in de steek' : Rabobank houdt financieringsaanvragen nadrukkelijker tegen het licht \ Vakwerk [Artikel]
Bruinse, H. \ 2008
help
Geneeskracht uit bloembollen \ Vakwerk [Artikel]
2008
Jos Zuidgeest, directeur van Holland Biodiversity, leidt het project 'Inhoudstoffen bloembollen : de basis voor innovatie ketens'. Doel van dit project is het winnen van grondstoffen uit bloembollen voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Ga ...
help
Creiler Flora niet meer weg te denken : bolbloemenshow Noordoostpolder voorziet in een behoefte \ Vakwerk [Artikel]Bijbehorende website
Brinkman, J. \ 2008
De tiende editie, van 24 tot en met 27 januari 2008, van de Creiler Flora hebben aangetoond, dat er ruimte én behoefte is aan een jaarlijkse bolbloemenshow in de Noordoostpolder. Met als nieuwigheid een marktbroeishow met nieuwe cultivars
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.