Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Slim experimenteren in de melkveehouderij : ruimte creëren voor ontwikkeling en innovatie [Brochure]
Wierda, C. \ Wolleswinkel, A. \ [ca. 2008]
Uitleg betreffende het project Slim Experimenteren en 2 deelnemende melkveehouders aan het woord over hun ervaringen. Slim Experimenteren is een nieuwe manier om vernieuwingen, waar boeren zelf mee bezig zijn, te ondersteunen en te benutten voor de h ...
help
Nutriënten waterproof [Brochure]
Haan, J. de \ Geel, W. van \ 2008
De kwaliteit van oppervlakte- en grondwater op de zandgronden in Zuidoost-Nederland voldoet niet aan de normen van de nitraatrichtlijn. De Nederlandse overheid heeft met de nieuwe mestwetgeving stikstofgebruiksnormen per gewas vastgesteld om beter aa ...
help
An eye on the chain : meat [Brochure]
Ministry of Agriculture, Nature and Food Quality \ [2008]
The Netherlands holds a competitive position in the production and export of meat. However, the chain is also under pressure; imports of meat from countries such as Brazil, compel companies to search for niche markets. Particular gains can be made in ...
help
Notitie bij Innoveren door integreren [Brochure]
Hoeven, R. van der \ 2008
Opschaling sturing van bedrijfsprocessen leidend tot een sectorale aanpak (middels een businessmodel); Complementeren Plantform model (door ontwerp van andere modules); Volgsystemen in de kas getest in de praktijk; Een methodiek om software volgens h ...
help
Productinnovatie voor nichemarkten [Brochure]
Dubbeldam, R. \ Wageningen UR \ 2008
Voor het uitbreiden van de afzetmarkt en het aanboren van nieuwe markten zijn productinnovaties nodig. Maar wat voor productinnovaties vallen in de smaak bij consumenten en niet te vergeten bij de retail? En wat doe je als je maar weinig budget hebt ...
help
De visser wordt weer ambachtsman, vis is wild! [Brochure]
[ca. 2008]
Dit concept gaat er van uit dat in de toekomst brandstof duurder wordt, en dat politiek in staat is quota te stellen en te handhaven. Om beter te kunnen vissen, moeten de visser, de boot, de vangstmethoden en de markt flexibeler werken. Meer kosten d ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.