Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Bouwgeleider houdt proces gaande en in de gaten \ BloembollenVisie [Artikel]
Dwarswaard, A. \ 2011
Tussen begin maart en eind van dit jaar verrijst aan de Loosterweg in Voorhout het nieuwe bedrijfscomplex van W.F. Leenen & Zn uit Sassenheim. De bouwtijd bedraagt meer een fractie van de totale voorbereidingstijd. De Nieuwe locatie beidt mogelijkhed ...
help
Potveer introduceert variabel schoksorteersysteem \ BloembollenVisie [Artikel]
Dwarswaard, A. \ 2011
Nieuwe sorteermachines, dat komt wel vaker voor. Potveer uit Avenhorn introduceert een nieuw principe: de schok wordt elektronisch geregeld. Intensiteit en aantal per minuut zijn traploos instelbaar. Daarnaast is het een machine waarvan elke maat een ...
help
Arie Veldhuyzen van Zanten : 'Bollen blijven belangrijk binnen Royal Van Zanten' \ BloembollenVisie [Artikel]
Dwarswaard, A. \ 2011
In 2012 bestaat Royal Van Zanten 150 jaar. Geen reden om uitgebreid terug te blikken, vindt directeur Arie Veldhuyzen van Zanten. Wel een mooi moment om aan te geven waar het bedrijf nu staat en welke toekomst er voor de veredeling in de sierteelt is ...
help
Sorteertechnieken bij tulpen : er valt wat te kiezen \ BloembollenVisie [Artikel]
Dwarswaard, A. \ 2011
Zonder sorteren kan de tulpenbollenteler niet. Of hij zijn bollen nu gebruikt voor de eigen broeierij of aflevert aan een exporteur voor de droogverkoop, sorteren moet. Ondernemers die op het punt staan te investeren in een nieuw sorteersysteem, hebb ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.