Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Demopark Eisenach vriendelijker \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2011
Van 26 tot en met 28 juni is er weer de Demopark op het vliegveld Eisenach-Kindel in het midden van Duitsland. Op deze openluchtbeurs kun je alle nieuwe machines voor tuin-, park-, sportveld- en landschapsonderhoud zowel bewonderen als proberen. De i ...
help
Redemix pakt uit : vakbeurs \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2011
Voor 2011 heeft Redexim diverse nieuwe machines voor sportveld- en golfbaanonderhoud. Op 20 april demonstreerde Gebr. Bonenkamp uit IJsselstein alle nieuwe machines op de golfbaan van golfvereniging Reymerswael in Rilland-Bath (Zeeland). Van de Conco ...
help
Demo-Dagen 2011 : proberen en ontmoeten \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2011
Papendal is van 13 tot en met 15 september weer het centrum van tuin- en parkmachines. Je kunt hier alle nieuwe machines van de afgelopen twee jaar bewonderen en proberen. Ook is het een plek van ontmoeten met uitleg van de deskundige fabrikanten en ...
help
Demopark imponeert \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2011
Op voorhand leek de Demopark in Eisenach imposant te worden en dat werd de beurs ook. Er kwamen maar liefst 36.000 bezoekers naar de 408 standhouders die op 25 hectare hun nieuwste machines presenteerden. Hierbij voerden gemakkelijkere bediening via ...
help
Schone dame ... de compacte BCS Invictus 400 AR \ Tuin en park techniek [Artikel]
Medema, P. \ 2011
De BCS Invictus vervangt de Victor-serie en is op veel punten veranderd. Naast een nieuwe look kreeg deze eenvoudige familietrekker onder meer een andere motor, sterkere hef en versnellingspoken op het dashboard.
help
Op naar Sima 2011 : innovaties voor het voetlicht \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Medema, P. \ 2011
Tijdens de derde week van februari is er weer de Sima in Parijs. Deze tweejaarlijkse internationale vakbeurs wedijvert met de Agritechnica om de grootste landbouwmechanisatiebeurs. Je kunt er dagenlang struinen tussen de trekkers en werktuigen. Een j ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.