Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Ad Juriaanse: 'Nizo is ontmoetingsplaats' \ Eisma voedingsmiddelenindustrie : magazine voor management in de voedingsmiddelenindustrie [Artikel]
Meer, T. van der \ 2011
Samenwerking in R&D is steeds belangrijker om toenemende complexiteit in innovatie het hoofd te kunnen bieden, bijvoorbeeld bij het verlagen van het zoutgehalte van producten bij een gelijkblijvende smaakbeleving. Ook wordt steeds meer de grensvlakke ...
help
Van wild idee tot introductie \ Eisma voedingsmiddelenindustrie : magazine voor management in de voedingsmiddelenindustrie [Artikel]
Meer, T. van der \ 2011
Productinnovatie doorloopt een heel proces, van het eerste wilde idee tot aan de uiteindelijke plaatsing in het winkelschap. De NVVL hield het Voorjaarssymposium ‘Gezond innoveren, hoe doe je dat?’ om duidelijk te maken hoe dit proces succesvol kan v ...
help
Glazen potten makkelijker open \ Eisma voedingsmiddelenindustrie : magazine voor management in de voedingsmiddelenindustrie [Artikel]
Meer, T. van der \ 2011
Het openmaken van glazen potjes blijft een bron van ergernis. Hoewel? Niet meer als het aan Peter Veltman ligt. Hij zorgt er met een relatief eenvoudige ingreep in een standaarddeksel voor dat deze daarna simpel te openen is.
help
Food & drugs en rock-’n’-roll : food inspiration days \ Eisma voedingsmiddelenindustrie : magazine voor management in de voedingsmiddelenindustrie [Artikel]
Meer, T. van der \ 2011
Inspiratie en food gaan in de praktijk lang niet altijd samen. Geen wonder dus dat ruim duizend belangstellenden uit de foodservice en catering nieuwe ideeën wilden opdoen tijdens twee Food Inspiration Days, met het thema ’Because you rock’.
help
Rendiersap en cactusburgers \ Eisma voedingsmiddelenindustrie : magazine voor management in de voedingsmiddelenindustrie [Artikel]
Meer, T. van der \ Werff, N. van der \ 2011
De Anuga bood voldoende stof om een jaargang van EVMI te vullen. Dat doen we niet, maar onderstaande ontwikkelingen en producten op het gebied van vlees en dranken willen we de lezer niet onthouden. Deel 2 van de impressie van de grootste levensmidde ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.