Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Verbouwing geeft nieuwe energie \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Heijningen, P. van \ 2011
De verbouwing van Duivenvoorde Bloemen heeft Patrick en Simone Benneker een ware energy boost gegeven. Enthousiast vertellen ze over de ingrijpende verbouwing en wat die teweeg heeft gebracht.
help
'Ik ben op tijd gestopt : Jeroen Kip opent en sluit zijn derde winkel \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Hooftman, J. \ 2011
Heel ambitieus opende Jeroen Kip in 2010 in Hengelo zijn derde winkel. Na enkele maanden besloot hij echter de deuren alweer te sluiten. "Ik wilde te veel en het gevaar is dat je dan alles maar half doet. Ik ben op tijd gestopt"
help
Verleid uw klant, begin bij de gevel \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Hulst, P. van der \ 2011
Meer klanten, welke bloemist wil dat niet? Of klanten die vaker komen of meer besteden, ook punten op het verlanglijstje van menig ondernemer. De vraag is echter hoe je dat realiseert. VersPlatform Nederland helpt versondernemers, onder wie bloemiste ...
help
De 8 grootste ondernemersfouten (en tips om ze te vermijden) \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Sanders, S. \ 2011
Wie een eigen bedrijf start weet vaak wel alles over zijn eigen vak, maar niet perse over het ondernemen zelf. Dat is een vak apart. U hebt lef, dat is een goed begin. Zorg daarnaast voor de juiste vaardigheden en kennis. Zo vermijdt u de volgende ac ...
help
Ambacht, design en duurzaamheid \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Lanooy, C. \ 2011
Ambachtelijke producten, objecten van gerecyclede producten en innovatieve ontwerpen waren er veel te zien op de Woonbeurs via Milano eind september.
help
Wees opmerkelijk en creëer een Paarse koe \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Sanders, S. \ 2011
Naast de vier P's Product, Prijs, Promotie en Plaats is er een vijfde Paarse koe. Deze P staat voor opmerkelijk zijn. Of dat nu is met een product of een actie, doel is dat u eruit moet zien te springen.
help
Merkhet.nu zoekt het gaatje in de markt \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Lanooy, C. \ 2011
"De goede tijden dat klanten vanzelf naar je toekwamen, zijn echt voorbij. Bloemisten, telers en andere spelers op de sierteeltmarkt moeten er nu zelf hard aan trekken om klanten binnen te halen." Het nieuwe marketingbureau Merkhet.nu denkt daarmee t ...
help
The Battle of the Champions \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Lanooy, C. \ 2011
Donderdag 31 maart vond The Battle of the Champions plaats tussen twee Nederlandse kampioenen : Karin Pasman (Kampioen 2010 en Kampioen Ruud Hazelaar 2008). Zij maakten ieder vier opdrachten; de resultaten worden hier getoond.
help
Bloemwerk Life3 : inspirerend en commercieel \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Lanooy, C. \ 2011
Presenatatie van arrangementen door'Life3', dat bestaat uit Per Benjamin, Thomas de Bruyne en Max van der Sluis.
help
Horti Fair : van gloednieuw tot gewoon mooi \ Bloem en blad : veertiendaags vakblad voor de bloemendetailhandel [Artikel]
Hooftman, J. \ 2011
Nieuwe bloemen en planten, de Horti Fair staat er gewoonlijk vol mee. Ook tijdens de laatste editie van de vakbeurs waren er weer interessante nieuwigheden. Een selectie van nieuwe, maar ook gewoon mooie producten.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.