Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="innovaties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
'Ontwikkeling van de tuin staat al lang stil' : Bert Huls \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Vrolijk, M. \ 2011
Tuin- en landschapsarchitect Bert Huls organiseert een nieuwe vakbeurs de Garden Future'. Zijn doelstellingen zijn producten en tuinen anders te presenteren, door ketenbreed de vakman, van kweker, ontwerper, tot hovenier , te laten zien dat het ook a ...
help
Demo-Dagen diverser dan ooit \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
2011
In het Nationaal Sportcentrum Papendal vinden in 2011 voor de 45e keer de Demo-Dagen plaats. De vakbeurs biedt als vanouds een totaalpakket van producten en diensten op het terrein van sport, spel, recreatie en openbare ruimte.
help
Chelsea Flower Show 2011 \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Molenaar, M. \ 2011
De duurzaamheid spatte er vanaf op de Chelsea Flower Show 2011. Zonnepanelen, gerecycled hout, groendaken, groenten uit eigen tuin. En water, heel veel water; in vijver- of riviervorm, bronnetjes of poel, vaak in combinatie met een terras met paviljo ...
help
Duurzame onkruidbestrijding volgens de Methode Punt \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Langerak, E. \ 2011
Onkruid bestrijden met heet water kan ook zonder uitstoot van fossiele brandstoffen, bewijst Groen Aannemingsbedrijf Punt. Het innovatieve Rotterdamse familiebedrijf loopt vooruit op een glyfosaatvrije toekomst.
help
Lichtenvoorde pakt aanbesteding park innovatief aan \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Molenaar, M. \ 2011
Het vernieuwde Wentholtpark in Lichtenvoorde is op zondag 25 september officieel heropend. De aanbesteding voor de renovatie kwam op een bijzondere manier tot stand.
help
Q-Synchro, meer dan optelsom van trekker, graafmachine en laadschop \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Kolkmeijer, M. \ 2011
De Q-synchro is een volwaardige graafmachine, trekker en shovel ineen. Hij is nog niet te koop, maar heeft wel al meerdere innovatieprijzen in de wacht gesleept.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.