Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="landgoederen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Natuurschoonwet, sleutel tot behoud en ontwikkeling van natuurschoon : inleiding gehouden op het seminar "Natuurschoon en rijksmonumenten" 23 mei 2003 \ De landeigenaar : maandblad ter behartiging van de belangen van de landelijke eigendom [Artikel]
Cremers, E.C.M. \ 2003
Zowel de particulier als de overheid ondervinden grote voordelen van de Natuurschoonwet uit 1928. De particulier heeft de zekerheid dat naast de instandhouding van het landgoed als eenheid van bezit, vooral ook de financiële kant, in de vorm van fisc ...
help
Landgoed 't Rozendael-'t Nijenhuis [Boek]
Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoederen Stichting IJssellandschap [Boek]
Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoed Frieswijk [Boek]
Vos de Wael, A. \ Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoed Het Lankheet [Boek]
Rouffaer, B.H. \ Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoederen Nijenhuis en Westerflier [Boek]
Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoed Hessum [Boek]
Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoed Singraven [Boek]
Loonstra, J. \ Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoed Vilsteren [Boek]
Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Landgoed Schellerberg [Boek]
Wennips-Tromp Meesters, G.M. \ Cremers, E.C.M. \ Cultoero, Bureau voor Cultuurhistorisch Toerisme en Onderzoek \ 1999
help
Particulier gastheerschap : natuur en recreatie, binnendoor en buitenom \ De landeigenaar : maandblad ter behartiging van de belangen van de landelijke eigendom [Artikel]
Cremers, E.C.M. \ 1995
Op 5 oktober j.l. vond het symposium 'Natuur en recreatie, binnendoor en buitenom' plaats. Tijdens dit symposium schetste mevrouw Cremers in haar inleiding 'Particulier gastheerschap' de rol van de particuliere grondeigenaren op het gebied van recrea ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.